sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Ich bin ein Berliner

Keskiviikkona tulee kuluneeksi 50 vuotta Kennedyn kuuluisista sanoista. Lähdemme kuopuksen kanssa tapahtumapaikalle. 

284 110 454  
Hyviä kesäpäiviä!

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Uusi pyörä, uudet reissut

Mies osti uuden (vuoden vanhan) moottoripyörän ja olen koeistunut muutamia pikkureissuja. Pitempää reissua ollaan suunniteltu Norjaan.

IMG_1069 Tietenkin on ajeltu myös sorateitä, koska mies tykkää niistä. Minä en.

IMG_1068 Suomalaista metsää. Sitä muuten riittää. Ja alla Oulujoki Montan kohdalla. Siellä oli leirintäalueen yhteydessä kiva pieni kahvila, jossa santsikuppi ei maksa mitään. 
 IMG_1070
Reilu viikko sitten käytiin ajelemassa Lumijoen Varjakassa, jonne on siirretty Oulun torinrannassa aikoinaan ollut Hailuoto-laiva kahvilaksi. Munkkikahvit maistuivat kauniissa ympäristössä. 

IMG_1089

Takapihan remontti on hyvällä mallilla, mutta siitä sitten myöhemmin. Viime viikolla sairastin korvatulehdusta ja nyt parantelen tämän viikon sairauslomalla polven sivusiteen revähtymää. Leikkasin nurmikkoa ja polvi vääntyi sivusuunnassa aivan vähäsen, mutta eihän se aina paljon tarvitse.

IMG_3867  
Mukavaa juhannusviikkoa!

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kukkakesä

Varhain alkanut kesä sai kaiken kukkimaan yhtä aikaa.

IMG_3849 IMG_3848 IMG_3847 IMG_3844 IMG_3842 Kuiva kausi on ollut valitettavan hyvä myös kirvoille, jotka meinaavat valloittaa kolme pensasta etuterassin vieressä. Tänään olen hyökännyt niitä vastaan sekä vesisuihkulla että mäntysuopaliuoksella.  

Omenapuussa ei vielä kirvoja näkynyt. Omenoita sen sijaan näyttäisi tulevan ihan mukavasti. Viime vuonna ei tullut yhtään, joten jokainen omena on iloinen yllätys!


Takapihan terassin rakennustyömaa on hyvällä mallilla. Runko on valmis ja tänään alkaa laudoitus. 

Kompostin paikka on katsottu valmiiksi ja tilasin mieheltä kehikon. 

Pientä puuhastelua pienellä pihalla!