sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Takapihalta

Koko kesän kestänyt projekti alkaa olla hyvällä mallilla. Kasvihuoneessa kypsyvät tomaatit ja kesäkurpitsat ja patiollakin on viileän jakson jälkeen saatu ottaa aurinkoa iltaan asti.

IMG_8279 IMG_1247 IMG_1257 Mies rakensi ylijäämätavarasta pari kukkalaatikkoa ja pelargonian taimet ostin Prisman hävikkikärrystä pienen vääntämisen jälkeen alle eurolla. Hyvin ovat lähteneet kasvamaan ja ainakin kolmea eri väriä kukista näyttää löytyvän.

IMG_1256 Aidan yläosaan tehtiin (mies teki) ritilämäiset korokkeet, jotka korostavat patiomaisuutta. Kukkalaatikoihin ajattelin ensi kesäksi laittaa jotain köynnöstävää kasvia, jolloin saadaan enemmän vihreyttä oleskelutilaan.

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Berliini

Olen tainnut vuoden sisään tehdä aika paljon B-luokan matkoja: Barceloma, Bournemouth, Brisbane. Ja jatkoa seurasi, kun juhannuksen jälkeen vietin tyttären kanssa neljä päivää Berliinissä. Sää ei suosinut, oli melkeinpä koleaa, kun taas Suomessa oli nautittu samaan aikaan kauniista kesäpäivistä. Mutta eipäs tullut liian kuuma. Kolme vuotta sitten teimme samanlaisen reissun ja silloin kaupungisssa oli yli 30 astetta lämmintä. Se on aika paljon kaupunkilomalla.

Berliini oli yhtä ihana kuin ennenkin.

IMG_8173 IMG_8176 IMG_8201 IMG_1123 IMG_1129 Ja Norjan reissukin on tehty, mutta siitä sitten myöhemmin(sielläkin käytiin B-luokan kaupungissa eli Bodössä). IMG_1150