lauantai 14. kesäkuuta 2014

Isoäidinneliöitä kesäkukkatyyliin

Monen vuoden jälkeen olen innostunut virkkaamisesta. Normaalisti minulle on riittänyt pipo tai kaksi, jonka jälkeen ranne on ollut niin kipeä, ettei virkkaamisesta todellakaan ole tullut mitään.

Meneillään olevan remontin myötä ajatukset ovat jo siirtyneet sisustusasioihin (vaikka lattiatkin ovat vielä valamatta) ja päätin suunnitellun hillityn värimaailman vuoksi piristää tulevaa vierashuonetta itse tehdyllä torkkupeitolla. Siispä menin lankakauppaan ostamaan bambu-puuvillalankaa ja yllätyksekseni virkkuukoukutkin ovat kehittyneet ergonomisiksi - eipä ole tullut ranne kipeäksi (niskat kyllä ovat useinkin jumissa).

IMG_0712  
En halunnut tehdä perinteisiä isoäidinneliöitä, mutta en halunnut myöskään kovin monimutkaista mallia. Attic24-blogista löysin Summer Garden Granny Square -mallin ja tällä mennään.

IMG_0631  
Nyt on 90 neliötä valmiina.

IMG_0752

Nämä pitäisi vielä päätellä ja yhdistää joskus...

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Perjantairuusu

Ojennan ruusun itselleni. Takana viikko kuntoutuksessa. Ryhmäkeskustelujen lisäksi olen harrastanut pilatesta, kahvakuulaa, kuntosalia, allasjumppaa, kävelyä... naurettu ja puhuttu syvällisiä ihanien ihmisten kanssa. 


Vielä yksi viikko töitä ja sitten lomalle! Kylmästä ilmasta ja sateesta huolimatta elämä on ihan hyvää tällä hetkellä. 

Kivaa viikonloppua itse kullekin!

ps. minut löytää myös instagramista:
http://instagram.com/arjahan!

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Yötön yö

Viime viikonlopun Lapin lomalla saimme nauttia yöttömän yön auringosta.
On se vaan jotain niin upeaa, ettei sanoin voi kuvata (kuva otettu iPhonella)



Hyvää loppuviikkoa!

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kevyt kesähaaste

Pieniä timantteja -blogin Virpi nakkasi haasteella ja sehän osui ja uppos. Täytyy välillä murtaa vanhat käyttäytymiskaavat ja pinttyneet tavat, minähän en siis todellakaan ole mikään haasteihminen. Nyt olen! 

1. Nautitko auringossa olemisesta?

Kyllä, kyllä ja kyllä. Vaaleaihoisena ja herkästi palavana käytän kunnon suojakertoimia ja lierihattua, mutta mikään ei ole ihanampaa kuin loikoilu auringossa hyvää kirjaa lukien. 

IMG_4069

2. Mistä kesäkukista pidät eniten?

Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan. Jostain syystä perinteiset samettikukat viehättävät aina. 

3. Mitä tulee mieleesi sanoista lapsuuden kesät? 

Mummola Etelä-Pohjanmaalla, jossa vietin lapsuudessani kesälomia. Pappa tai eno kuskasi uimaan ja isolta mansikkamaalta löytyi aina makeat marjat välipalaksi. 

IMG_4071
4. Kesäaamu vai kesäilta?

Molemmat. Kesällä ei haluaisi mennä nukkumaan ollenkaan. 

5. Kesäherkkusi? 

Grilliruoka ulkona nautittuna. Savustettu kala. Uudet perunat. Lapsena olin ronkeli, nykyään syön melkein kaikkea (kiitos ei sipulille).   IMG_4074 Kuvat Sodankylän Kukasjärveltä, jossa vietimme pitkää viikonloppua. Käki kukkui, eikä aurinko laskenut. 

En haasta ketään, mutta luen mielelläni muiden kesämietteitä.