lauantai 8. maaliskuuta 2014

Minineuleita

Olen saamassa ylennyksen, sillä minusta on tulossa mummo.

Tällaisia minineuleita kudon siis nykyään. Elokuussa pitäisi mini-ihmisen ilmaantua maailmaan. 

Talvi on ollut vähäluminen ja puolet pihasta on jo paljaana. Yleensä äitienpäivän aikaan pystyy haravoimaan pihaa, tänä vuonna varmaan kuukautta aikaisemmin. On ollut harmaata ja sateista, mutta nyt aurinko paistaa siniseltä taivaalta. Ainakin vähän aikaa. 

Aurinkoisia kevätpäiviä voisi olla useamminkin.

15 kommenttia:

 1. Onnea onnea! Ihanaa, ja tulet vielä mummoksi ihmisten aikaan etkä vasta rollaattori-iässä. Tulee varmaan valoisa olo sekä siitä että kirkkaasta taivaasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näytän seuraavan sukupolvien mallia: sekä äitini että isoäitini tulivat mummoiksi viiskymppisinä. Itse olin 26 saadessani esikoisen ja hän nyt vuotta nuorempi. Täytyy pitää huolta kunnosta, ettei joudu rollaattoriin :)

   Poista
 2. Paljon onnea! Olisi ihanaa olla mummo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä mummouden odotuskin jo jännältä tuntuu!

   Poista
 3. Onnea tulevalle mummolle ja kasvavalle perheelle! Toivottavasti kaikki menee hyvin ihan loppuun saakka! Kiitos noista sukan silmukkamääristä. M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja arvaa vaan, kuinka mä ootan mummiksi tuloa. Tosin tyttö on vähän vielä liian nuori, mutta itseäni saan syyttää, kun en yrittänytkään lasta kuin vähän alle kolmikymppisenä ja sitten se kesti ja kesti...Terveisii M-L

   Poista
  2. Juu, kyllä meidän molempien tyttäret saavat ensin opiskella ja sitten vasta aloittaa perheellistymisen. Liekö kaikki kolme jossain ulkomailla sitten siinä vaiheessa? Ei kuullosta kivalta olla etämummo.

   Poista
 4. Oih, ku ihanaa. Onnea paljon! Kyllä kelpaa vauvvelin potkutella noin näteissä vermeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein tuollaiset sukupuolineutraalit vaatteet, kun ei vielä ole tietoa sukupuolesta. Seuraava neuletakki tulee olemaan musta-keltainen-valkoinen (Kärppä-värit pojan suosikkijoukkueen mukaan).

   Poista
 5. Onnittelut täältäkin! <3 Ja ihania minivaatteita olet tehnyt. Pojan perheeseenkö odotetaan vaavia? (Jos sallit uteluni)

  PS. Kävin vihdoin männä viikolla ensimmäistä kertaa Helsingin Starbucksissa nauttimassa ihanan laten. Tulit mieleeni ja kutsuisin sinut sinne kanssani kaffittelemaan heti, jos vain asuisit hiukan lähempänä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tietysti rakas ystävä <3 saat olla utelias.

   Olispa niin kiva päästä sun kanssa kahvittelemaan, mutta jotenkin Helsingin reissut ovat olleet "kortilla" tänä talvena. Luulen kuitenkin asiaan tulevan jossain vaiheessa muutoksen tämän vuoden aikana. Sitten kyllä nähdään!

   Ja vaikka yritän suosia pieniä yksityisyrittäjäliikkeitä, ei sille vain voi mitään, että tykkään Starbucksin kahvista. Iso latte --- ahh.

   Poista
 6. Oi, paljon onnea sinne suunnalle! :) Ihania pikkuvaatteita jo odottamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olen kutomassa neuletakkia kärppävärityksellä. Aivan selvästi mestaruusfiilistä ilmassa :)

   Poista
 7. Onnittelut! Mummoksi tuleminen on yksi elämän kohokohdista. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen voin uskoa, nyt jo tuntuu mahtavalta. Ensi viikolla tiedetään kumpaa sorttia tässä odotellaan...

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!