lauantai 20. syyskuuta 2014

Moottoripyörällä jossain Euroopassa

Teimme menneenä kesänä kaksi moottoripyöräreissua. Ensimmäinen matka kulki Saksan ja Itävällan kautta Garda- ja Comojärvelle. Sieltä tultiin takaisin Sveitsin, Liechtensteinin, Itävallan, Saksan, Tanskan ja Ruotsin kautta kotiin. Pienempi reissu tehtiin Lappiin, mutta käväistiin myös Norjan puolella.

Bamberg, Saksa
Yleensä kysytään, miten kaikki tarvittava tavara saadaan mahtumaan mukaan. Reissatessa ei tarvitse paljon tavaraa. Perussetti on 2 toppia, 2 lyhyt- ja 2 pitkähihaista paitaa. Neule, farkut ja sortsit. Bikinit tietysti. Alusvaatteet ja muutamat sukat. Yhdet kengät ja flipflopit. Hammasharja, tahna, perusrasva, dödö ja aurinkorasva. Iltapuku ja korkokengät voi unohtaa, samoin hiustenlaittovälineet ja meikit. Huulipuna ja ripsiväri on mukana, mutta yleensä jää nekin käyttämättä. Sitten jotain pientä sälää on mukana, matkalukemista ja sellaista. 

Riva del Garda, Italia
Parasta reissaamisessa on matkalla oleminen kokonaisuudessaan - ja maisemat! 

Passo de Spluga, Italian ja Sveitsin rajalla.

3 kommenttia:

 1. Me teimme silloin nuorena parina ihan muutaman pitemmän prätkäreissun ja oikein saimme kaikki kamppeet mahtumaan. Haaveet telttailuvarusteista voi tietty unohtaa, vaan näimme me matkaoillamme sellaisiakin motoristeja, joilla oli camping-varusteet matkassa. Kun on suunnitelmallisuutta, niin hyvin pärjää. Kiitokset kauniista kuvista. Gardalla ja Comolla meikin olemme käyneet, mutta autolla. Sitten olemme käyneet Lago Maggiorella, mutta se oli jo aikoinaan täynnä amerikkalaisia, joten hintataso oli aika korkea. Terveiset Ossilasta, M-L.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Telttailu ei ole meillä vaihtoehto, mutta Euroopassa on aika edullisia gasthauseja sun muita. Mukavuudenhaluisena arvostan valmista aamupalaa erittäin paljon.

  Olimme käyneet yhden kerran Gardalla, mutta voisin käydä kyllä vieläkin uudelleen. Ihana paikka ja Italian dolomiitit ovat kyllä mahtavat.

  Terkkuja teillekin! Minä saan tänään pikkupirjon kylään!

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!