tiistai 2. kesäkuuta 2015

Tietokoneväsymys

Ei ole ollut puhtia avata konetta iltaisin tai viikonloppuisin enkä osaa blogata ipadilla. Hiljaista on ollut, vaikka muutama neuletyö on valmistunut ja pihallakin olen jotain puuhastellut.

Kaiken lisäksi päivitin vanhan macbookin tälle vuosikymmenelle ja nyt iphoton asetukset, kansiot sun muut ovat aivan käsittämättömiä. Atk-tuki tulee vasta heinäkuun puolivälissä Suomeen. Sinne asti pitää pärjäillä tai sitten täytyy alkaa lukea ohjeita. 

Talviloma jäi pitämättä, siirsin sen marraskuulle. Onhan se talvi silloinkin. Tai loppusyksy ainakin. 

Kesäloma alkaa ensi viikon jälkeen ja lomasuunnitelma on valmis: istun moottoripyörän kyytiin ja katson, missä asti ehditään kolmen viikon reissun aikana käydä kääntymässä. Jos sen verran kauas ehditään, että löydetään aurinko. 

Hyvää kesää kaikille! 

Täällä Slovenia, tuolla Italia. Toivottavasti näihin tunnelmiin lomalla.

4 kommenttia:

  1. Voi että, miten hyvin ymmärrän väsymyksesi! Mullakin on bloggaaminen jäänyt ihan onnettomalle tasolle. Harmittaa varsinkin sen takia, että blogi on niin mainio päiväkirja myös itselle. Lueskelin tuossa just viikonloppuna oman blogin vanhoja juttuja, eikä niistäkään paljoa ilman blogia muistaisi.

    Oikein kivaa kesää ja lomaa teille! :)))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ystäväni ja oikein mukavaa kesää sinullekin!

      Poista
  2. Ihanaa lomaa teille Aikku. Huristelkaahan lämpimään ja ota vaikka yhteyttä, jos kerkeätte huristelemaan tänne vaikka yöksi tulo- tai menomatkallanne. Terkkuja M-L.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marle.
      Laitan viestiä, jos mennessä/tullessa piipahdetaan visiitillä. Vaikkapa kahvilla.
      En ole vielä varma, lähdetäänkö pe-iltana vai la-aamuna ajamaan Hesaa kohti. Riippuu säästä.

      Poista

Iso kiitos kommentistasi!