maanantai 10. lokakuuta 2011

Kahvia ja mustikkapiirakkaa

Kävin lauantaina ostoksilla Kofeiinikomppaniassa ja huumaannuin täysin tee- ja kahvihyllyjen tuoksuista. Ostin mansikka-raperperi-rooibos-teetä ja espressokahvia. Sitten kotona kaivoin espressokeittimen vaatehuoneen hyllyltä, jonne se oli siirretty melko kauan sitten. 

Tilasin kotimme baristalta cafe macchiaton, jonka kanssa oli tarjolla mustikkapiirakkaa vaniljajäätelön kera. Kahvista tuli mieleen Italia...  

8 kommenttia:

 1. Meillä taas on tavallinen kahvinkeitin evakossa ylähyllyllä ja espressokeitin päivittäisessä käytössä. Tiukkaa espressoa ei voita mikään!

  VastaaPoista
 2. Pirkko, en yhtään ihmettele!
  Itse juon yleensä teetä, oli aamu tai ilta, mutta viime kesän reissulla sain niin hyvää kahvia, että taidan tilata mieheltä vähän useammin iltakahvin.

  VastaaPoista
 3. Lumo, niinpä.
  Maanantaina tarvitsee jotain hyvää...

  VastaaPoista
 4. Voivoivoi, miten hyvää sadepäivän ratoksi! Minulla on kestona toivelistalla kahvikone, kun en jaksa mutteripannun kanssa touhuta -siis puhdistaa sitä.

  VastaaPoista
 5. Katriina, täytyy tunnustaa, etten ole käyttänyt espressokonetta ikinä. Tilaan vaan, mitä haluan. Jos ei ole mies kotona, juon teetä. Tai juon sitä yleensä melkein aina. Varsinkin rooibosta, kun se on kofeiinitonta.

  VastaaPoista
 6. Slurp, kylläpä kelepaa =o). Apua, nyt rupes tekeen mieli jotain hyvää...

  VastaaPoista
 7. Hanna, nyt vaan leipomaan jotain hyvää!

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!