keskiviikko 22. elokuuta 2012

Tauko katkeaa

Pienen tauon aikana on tapahtunut kaikenlaista...mökkeilty oikein ajan kanssa.

 Harrastettu verkko-, uistelu- ja onkikalastusta. 

Ihmetelty kesätulvia, jotka nostivat isojenkin järvien pintavesiä. 

Harrastettu ulkoruokintaa eli potutkin keitetty rantanuotiolla. 

Ja tietenkin savustettu kalaa. 

 Täytetty 50 vuotta!
Viime viikonloppuna käytiin moottoripyörällä Saariselällä. Jänkhällä jytisee!

Eilen lähetin gradun painoon, joten nyt taas voisi paukkuja löytyä muuhunkin elämään. 
Ensimmäiseksi voisin opetella käyttämään jotain kuvapankkeja vai miksi niitä kutsutaan. Flickr tai jotain muuta. Onko kellään kokemusta? 


10 kommenttia:

 1. Kiva kun palasit. Taukohan tekee tunnetusti välillä ihan hyvää :)

  Onnittelut viiskymppiselle!
  Toi näyttää ja kuullostaa niin mukavalta tuo teidän mökkeily, niin kivoja kuvia sieltä. Savustettu kalaa - njami! Vai jytisee jänkhällä, oliko siellä kovakin ukkonen ;D No joo, oon ymmärtänyt sen olevan joku moottoripyörätapahtuma.
  Tohon sun kysymykseen en osaa vastata, ei oo kokemusta kuvapankeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jänkähällä myös hytisi. Sillä aikaa kun muualla Suomessa nautittiin lämpimistä keleistä, Saariselällä oli noin 10 astetta tai alle. Sunnuntaiaamuna lähdettiin ajelemaan kotia kohti +4 asteessa ja kylmä oli.

   Mökillä eletään aika agraaritaloutta. Ruoka saadaan järvestä ja laitetaan ulkona ruoaksi. Kaljaa ei kuitenkaan tehty itse vaan ostettin ihan kaupasta :)

   Poista
 2. Kaksinkertaiset päivänkakkaralliset onnittelut gradun painokuntoon valmistelun johdosta ja uuden vuosikymmenen saavuttamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eipä tässä taida oikein tajuta vielä kumpaakaan asiaa kunnolla.

   Poista
 3. Onnittelut täältäkin, vaikka 50 päivänkakkaraa!

  Jaahas, meidän lukiolainen on lähdössä Saariselälle leirikouluun. Tarviaa varmaan niitä viime talvena neulomiani villasukkia sitten. Toissa yönä oli kyllä täälläkin kylmä, melkein nollassa.

  Kivaa mökkeilyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Sano lukiolaiselle, että kalsarit ja villasukat ovat tarpeen. Pipo ja hanskat myös.

   Poista
 4. Onnittelut - olen pari vuotta edellä noissa ikävuosissa :)

  Käytän Flickr -palvelua, lähinnä sen vuoksi että sieltä kuvien linkitys Ravelryyn (neulojien "facebook") on todella helppoa. Myös kuvien lataaminen palveluun on yksinkertaista. Kun etsin itselleni sopivaa kuvapalvelua konsultoin nörttipoikaani ja Flickr oli hänen suosituksensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja tervetuloa perässä. Taidat siis ottaa minut kohta kiinni ikävuosissa :)

   Olen harkinnut tuota Flickr-palvelua, mutta pitäisi vain perehtyä siihen. Ravelryyn mulla on tunnukset myös, mutta se jäi muiden asioiden alle koko homma. Tässähän on monta uutta asiaa päivitettävänä ja nythän voisi alkaa tehdä muitakin neulomuksia kuin sukkia ja lapasia. Jos vaikka aloittaisi jotain isompaa kuten villatakki.

   Poista
 5. Ai kuinka kivaa, että tulit tännekin takaisin. Ja vielä kerran onnittelut:) Minulla ei ole mistään kuvapankista kokemusta, mutta ei kait ne nyt mahdottoman vaikeita voi olla käyttää. Tytykin kysyi, että koska alan taas kutoa sukkia. Pitää siis vissiin tytölle kutoa muutamat sukat. Jos tuo lähtee sinne Ranskaan niin voipi laittää mamin kutomat sukat jalkaan sitten kun koti-ikävä iskee. Terveisiä M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi villasukista. On ollut kovasti käytössä, viimeksi Saariselällä olivat tarpeen. Sukkia pitää olla. Lapsilla on aina äitin kutomat villasukat mukana maailmalla.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!