torstai 23. elokuuta 2012

Heinäseipäiden uusi elämä

Mummolasta tuoduista heinäseipäistä piti tulla aivan jotain muuta kuin tikapuut, mutta kun näin kuvan samanlaisista tikkaista lehdessä, tahdoin tällaiset. Vielä on lisää seipäitä odottamassa uusia ideoita.


Nämä ovat ensimmäiset kuvat, jotka olen ladannut Flickr'n kautta. Kun ei ole tekniikan ihmelapsi, on tässä opettelemista...


Ja vaikka kesäkukat vielä kukkivat, on jo krysanteemien aika. Sitten tulevat callunat ja kanervat, ollaan menossa siis syksyä kohti. 

Hyvää viikonloppua! 

  IMG_3071

16 kommenttia:

 1. Kivat portaat tuli! Krysanteemeja pitäisi itselläkin hankkia. Kun jaksaisi :I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sinä jaksat yhtä sun toista - ainahan sulla on joku krysanteemi kasvamassa.

   Poista
 2. Tulipa tyylikkäät tikkaat!

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit tikkaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy sanoa miehelle, että kehuttu on :)

   Poista
 4. Sievät on tikkaat. Mulla kans 20 heinäseivästä odottavat inspiraatiota, jää varmaan ens vuodeksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heinäseipäät eivät onneksi pahastu pienestä odottelusta... nämäkin ovat olleet mummolan vintillä melko kauan.

   Poista
 5. Kivat on, onko ne ihan kiipeämistä varten vai aiotko jatkojalostaa ideaa? Vähän noloa kysyä, mutta kun tikkaita voi käyttää niin moneen. Varsinkin heinäseipäistä tehtyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä kestää kiipeämistäkin, mutta ihan koristekäyttöön. Paikka on vaihtunut pari kertaa, mutta helppohan noita on siirrellä. Ajattelin syksyllä laittaa näihin valot.

   Poista
 6. Hiaaaanot tikkaat. Noista ei vain auta sitten mitenkään lipsahdella. Sieluni silmillä ja tälläisenä vainoharhaisena näen jo mahdollisuuden kuinka tuo kärki pistää jalkaan reiän. Kauniit ne tikkaat kylläkin ovat. M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kiipeillä ei.
   Täytyy tähän kertoa kauhutarina: eksän veli on pudonnut pienenä mummolassa heinäkuorman päältä ja heinäseiväs meni reidestä läpi. Ei osunut valtimoon eikä luuhun, meni edestä sisään ja takaa ulos. En uskonut ennen kuin näin arvet rei'istä. Huh.

   Poista
  2. No niin. Ihan turhaan mieheni ja tyttäreni kutsuvat minua vainoharhaiseksi onnettomuuksien suhteen, kun tuokin on siis jo tapahtunut...

   Poista
  3. Et siis ole yhtään liian vainoharhainen. Kaikkea voi todellakin tapahtua.
   Tarina jatkuu: poika vietiin seiväs jalassa kuplavolkkarilla 35 km päähän lääkäriin ja pojan täti meni shokkiin tapahtuman jälkeen, oli juossut ympyrää heinäpellolla. Tämä kaikki on minulle kerrottu ja silloinhan se on totta.

   Poista
 7. Aivan mielettömän hienot ja huolellisesti tehdyt tikkaat, wau!

  Meidän lähellä on uusi sisustuskahvila, jossa on somisteena tosi kiva pystynaulakko. Mustaksi vahattu heinäseiväs on kiinnitetty vanhaan, rautaiseen joulukuusenjalkaan ja niihin seipään reikiin on laitettu tappeja, joihin voi sitten takit ja laukut ripustaa. Haaveilen just sen tyyppisestä naulakosta tuulikaappiimme. Siihen saisi heittää koiranulkoilutustakit ja fleksit roikkumaan. Eikä itse naulakko veisi juuri yhtään tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno idea, tuosta vaan jalostamaan eteiseen sopivaa vaatetelinettä!

   Mies on huolellinen tekemisissään ja joskus olen toivonut vähän sellaista rouheampaa jälkeä, ei toivoakaan siitä! Kerran piti yksi lipasto maalata sellaiseksi patinoituneen valkoiseksi. Tiedäthän, vähän kuin kulunut, vaikka on uusi. Lopputulos oli lähinnä kiiltovalkoinen, josta olisi voinut peilata omaa kuvaansa. Huokaus.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!