tiistai 11. syyskuuta 2012

La Boqueria

Ihan Barcelonan keskustassa sijaitseva kauppahalli/-tori on sinällään jo nähtävyys. Täällä kävimme joka päivä. Kahvilla, viinilasillisella, ostamassa bocadillot ja  hedelmäsalaatit...

IMG_7626
Hedelmäsalaattia, hedelmiä, tuorepuristettuja mehuja. Hinnat eurosta kahteen. Tällainen oli helppo ottaa mukaan ja lähteä ulos nauttimaan vitamiineista.
IMG_7625
Kuivattuja hedelmiä...
IMG_7623
... ja pähkinöitä.
IMG_7622
Muutama chili kuivumassa.
IMG_7620
Maistuisiko kuivattu kala? Haju oli vielä mukana.
IMG_7619
Tuorettakin kalaa oli saatavilla.
Nämä seuraavat kuvat eivät sitten ole heikkohermoisille! 
IMG_7630
Myytävänä oli kaikki mahdollinen. Siis ihan kaikki!
IMG_7629
Siis ihan kaikkea mahdollista.
 

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä nuo hedelmäsalaatit ja pähkinät. Slurps. Sorkat nyt puuttuivat myyntitiskiltä:) Kallonkin olisi saanut. Mitä ihmettä mahtaa olla tuo alimmaisessa kuvassa oleva vähän nahan näköinen? Onko sinulla mitään muistikuvaa, ajatusta?

  Täällä on ihan syksyinen fiilis. Menisipä syksy pian pois ja muuttuisi vaikka jouluksi:) Ihan kohtalaisen lämmintä on. Äsken kurkkasin mittaria ja oli melkein 18, mutta silti on ihan syksyinen tunnelma. Blaah. Olenkin jo viritellyt taas sukankutimia. Yksi sukka on jo valmiina tytölle. Toinenkin pitäisi saada aikaiseksi. Mauri-sedän blogissa oli kiva linkitys Kerttu-sukan ohjeisiin:) Ouluun päin terveisiä. Ai nih. Yksi iloinen juttu: tyttö meni ekalla läpi inssistä. Sunnuntaina saimmekin olla jo kyytiläisinä:) M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siellä sorkkiakin myytävänä, montaa eri kokoa. Aivoja, sisäelimiä, kiveksiä... Päättelimme "nahkojen" olevan mahalaukkuja ja suolia. Huh huh.

   Joulu! Kävin tänään kirjastossa ja lainasin sieltä yhden joulukirjan. Kyllä tässä pitää jo alkaa henkisesti valmistautumaan joulutunnelmointiin, vaikka tänä vuonna jouluna ei taida olla kuin kuopus meidän ilona. Eniten pidän joulussa sen tunnelmasta, rauhallisuudesta ja pysähtymistä. Ja ruoasta, antamisen ilosta, valoista ja kynttilöistä... kaikesta siis.

   Yhdet sukat on täälläkin valmiit, langat vielä päättelemättä. Jämälangoista aloitin nyt lapasia, mutta hitaasti etenee.

   Onnea tyttären ajokortista. Nyt on äitilläkin oma kuski!

   Isot terkut!

   Poista
 2. Ihania kuvia, varsinkin nuo hedelmä- ja mehupurkit! Miksei meilläpäin voi olla tuollaista tarjolla, menekkiä olisi satavarmasti. Pääsispä tämäkin Barcelonaan, viime kesänä siellä kävivät jo mies ja poika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihmetellyt itsekin, miksi meillä tarjotaan kaikkialla huoltoasemilta torikuppiloihin kahvia ja munkkia. Esimerkiksi Berliinistä sai monesta paikasta valita hedelmäsalaatin ja pullan väliltä. Yleensä hedelmäsalaatti voitti.

   Barcelonassa vaikeinta oli valita joka-aamuinen annos. Otanko tuota vai tätä? Kyllä sinunkin pitää käydä Barcelona kokemassa. Taskuvarkaista varoteltiin joka paikassa, mutta kun oli normaalivarovainen, ei mitään tapahtunut. Laukku kannettiin olan yli ja rahaa oli vain päivän tarpeen mukaan mukana. Hotellille käveltiin yöllä ilotyttökatuja ja sielläkin oli ihan rauhallista. Tyttöjen mielestä taisi olla liiankin rauhallista...

   Poista
 3. Tuli mieleen noista mahalaukuista yms että suomessa on kauhisteltu kuinka jauhelihaan voidaan jauhaa mukaan kaikkea mahdollista. Suomessa ei taida kauheasti ole markkinoita noille erkoisemmille sisäelimille - ehkä ne jauhetaan sinne jauhelihaan. Toteaa paistijauhelihaa ostava naishenkilö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin ulkomailla syödään liha ja siihen (ehkä) luettavat muut ruhonosat naturellina, eikä siinä tuhannen lisäaineen sotkussa kuin meillä.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!