keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Lamaantunut

Kun viimeiset kuusi vuotta, joista neljä vuotta tutkinto-opiskelijana,  on opiskellut enemmän tai vähemmän täysipainoisesti työn ohella, opiskelujen päättyminen on aiheuttanut täydellisen lamaantumisen. Pari viikkoa olen vaan ollut. Käynyt koiran kanssa lenkillä ja tehnyt ruokaa töistä kotiin palaavalle miehelle. Valokuvaamiseenkin olisi valo riittänyt ihan hyvin päivisin, mutta en ole järkkäriäkään ottanut laukusta pois kertaakaan.

IMG_7647

Tämä päivä menee samoissa merkeissä, koska sataa vettä ihan koko päivän. Aamulla käytiin koiran kanssa lenkillä seitsemältä, jotta ehdittiin just ennen ison saderintaman saapumista. Tämä on myös hyvää harjoitusta ensi viikolla alkavaa työelämää varten.

IMG_7646

Olen palkinnut itseni valmistumisen kunniaksi Tiger of Swedenin nahkalaukulla. Oikea virkanaisen salkku. Laitan kuvan, jos saan sen otetuksi jonain päivänä. Ja työnantajalta sain lahjaksi Longchampin olkalaukun (jonka valitisin itse). Ja Barcelonasta ostin ihanan Guessin lompakon/clutchin. Ha-haa, en taida sittenkään olla kovin lamaantunut.

IMG_7643

Oikein mukavaa syyskuun viimeisiä päiviä. Ja kaikki kuvat ovat tietenkin Barcelonasta, jonne palaisin vaikka heti. Ihana kaupunki. 

IMG_7640

8 kommenttia:

 1. Opiskeluista irtautumisen jälkeen sitä pitääkin "vain olla" hetkisen. Sitten löytyy taas uutta virtaa. Ihanat kuvat Barcelonasta, jossa en ole muutoin käynyt. Tuommoinen ostossaalis ei kyllä osoita mitään lamaantumisen merkkejä:) Minunkin tarvitsisi saada aikaan uusi käsilaukku. No ehkä jo ensi vuonna:) :) Terveisiä M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, ettei shoppailu ole koskaan ollut paraatilajini, mutta nyt tarvitsen ihan oikeasti kunnon laukun työelämään. Olen kulkenut aina kaikenlasten apukassien kanssa, nyt mahtuu paperit "käsilaukkuun".

   Voi olla, että tulen marraskuun lopussa Helsinkiin. Sitten pitää nähdä?

   Poista
 2. Hyvin ansaitut palkinnot! Niistä on iloa joka päivä, joten satsaus kannatti. Kuusi vuotta on pitkä aika, on varmasti antanut paljon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskeluajoilta on jäänyt mieleen kaikki ne ihanat ihmiset, jotka olen tavannut ja joista on tullut ystäviä. Meillä on koossa oikein keski-ikäisten naisten joukko, joka kokoontuu aika ajoin. Nyt olisikin minun vuoro kutsua naiset kasaan...

   Poista
 3. Olipa kiva kun pistäydyit blogissani moikkaamassa, niin löysin minänkin tänne Sinun luoksesi. Jääkin saman tien mielenkiintoisen ja ihanan blogisi lukijaksi :) <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä se on varmaan kuuden vuoden jälkeen ihan mukava vaan olla lamaantuneena ;) Mukava katsella noita Espanjankuviasi (niitä aiempiakin). Mahtavannäköinen pytinki toi viimeinen, ja liekö edeltävä kuva samasta rakennuksesta?
  Haa, piti oikein käydä google-kuvahaussa katsomassa minkänäköisiä laukkuja ne tigerit ja longshampit ym. oikein on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pytinki olikin sellainen katedraali, että vahtimestari oli ovella tarkastamassa, ettei sisään mennä liian paljastavissa asuissa. Jäi sitten minultakin sisätilat katsomatta. Olikohan liian vähän vaatetta vai näytinkö liian ateistilta?

   En ole mikään merkkilaukkufani ja synttärilahjaksi saamani laukkuni on ensimmäinen ns. merkkilaukku. Tigerin laukun ostin netistä, kun sieltä sai kuitenkin nahkalaukun aika paljon halvemmalla kuin esim. Stockalta.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!