torstai 13. syyskuuta 2012

Kesästä syksyyn

Tänään on paistanut aurinko, satanut vettä ja rakeita. Lämmintä on ollut kymmenisen astetta. Pesin ulkokalusteiden pehmusteita ja pakkasin aurinkovarjon varastoon. Vielä tuntuu vähän kesältä, mutta jo enemmän syksyltä. Elämme siis selvästi vuodenaikojen vaihtumisen aikaa.

Tältä näytti Barcelona ilta-auringossa:

IMG_7671 IMG_7670 IMG_7669

4 kommenttia:

 1. Nyt on niin kirkkaita ja teräviä kuvia, että pitää kysyä niitten salaisuutta! Paljastan vielä nukkuneeni maantiedon tunnilla, sillä en ole tiennyt Barcelonan olevan meren äärellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole salaisuutta. Ilta-aurinko, hotellin kattoterassi ja Canonin (vanha) taskupokkari. Miniällä oli järkkäri mukana, mutta en ole vielä nähnyt ja saanut niitä kuvia.

   Välimeri oli lämmin. Käytiin viimeisenä päivänä rannalla ja muut minua lukuunottamatta kävivät hyppimässä aalloissa. Itse jäin rannalle tavaravahdiksi.

   Poista
 2. Ihanan iltalämmön voi melkein tuntea. Kauniita kuvia. Terveisiä M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis oli kaupunkikin isosta koostaan huolimatta. Joskus mietin, että voiko samaan paikkaan matkustaa monta kertaa? Entä jos toisella kerralla pettyykin, kun ensiviehätys on ohi? Entä jos joku toinen hieno paikka jää kokematta, kun käy aina samassa tutussa paikassa?

   Olen käynyt kaksi kertaa Innspruckissa ja sinne voisin mennä vielä kolmannekin kerran. Brysselissä olen käynyt liian monta kertaa, en edes enää muista kuinka monesti, en haluaisi mennä enää kertaakaan.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!