perjantai 28. syyskuuta 2012

Neulomuksia ja kuvia Barcelonasta

En olekaan vielä näköjään ihan lamaantunut, sillä sukkia olen kutonut tasaiseen tahtiin ja yhdet lapasetkin sain valmiiksi. Ensin kokeilin sukanvarsiin vinokirjoneuletta ja sitten jämälangoista tein kokonaan vinoraidalliset lapaset.

IMG_7747
Mies nimesi nämä osuuspankkilapasiksi oranssin värin takia. 
Ja vielä kuva sukista. Eikös ole aika iloisen värinen pöytäliina? Tämä on 10 vuotta sitten kuolleen anoppini jäämistöä ja peräisin iloiselta 70-luvulta.

IMG_7746

Lopuksi (taas) pari kuvaa Barcelonasta. Kuvat otin illalla auringon laskiessa miehen kännykällä. Niitä parempilaatuisia kuvia olisi miniän ja pojan kamerassa, mutta en ole nähnyt enkä saanut niitä reissukuvia. Tulossa on siis hyviä kuvia Camp Noulta ja kaupunkikierroksilta. 

Valokuva0086 Valokuva0084

10 kommenttia:

 1. Ihanan väriset nuo lapaset. Oikein iloinen tuo oranssi. Tarttuuko se langansilmukka sisäpuolelta kynsiin helposti, kun pistää tumpun käteen?

  Kaunis liina. Tulee nuoruus mieleen noista väreistä. Hassua, kun katselin rantakuvia, niin hetkeen en taas ajatellut, että juu taitaa se Barcelona rannalla olla. Pakkohan sen on olla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska väriraita on vain kahden silmukan levyinen, ei langanjuoksu tartu ikävästi kynsiin. Tai ei ainakaan normaalikynsiin, nämä lapaset on tehty ihan normaalikynsille. Ei rakennekynsille - pitäisi olla 5 cm lisää pituutta ;)

   Kyllä se Barcelona meren rannalla on!

   Poista
 2. Tuollaiset kaksilankaiset tumput ovat lämpimät, Kutomasi myös pirtsakat. Nyt noita villaisia lämmittimiä jo tarvitseekin taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin, että kahdella värillä saadaan tuplavärin lisäksi tuplalämpö.
   Kyllä hanskat ja pipot saa kaivaa esiin vähitellen.

   Poista
 3. Ihanan pirteät lapaset <3
  Ja tuo pöytäliina.. kaunista värileikkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytäliina on ihanan retro. Yleensähän en pidä punaisesta missään muodossa, mutta aina pitää joku poikkeus olla.

   Poista
 4. Kivan väriset op-tumput. Sukkia pitäis tehdä mutta ei huvita, olen tehnyt parit tossut kun ne tuntuvat valmistuvan nopeammin. No ja jotain muuta pientä joka tulee lähiaikoina blogiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sukkia yksi iso laatikko täynnä.
   Tossuja en ole tehnyt pariin vuoteen, mutta niihin on kiva käyttää jämälankoja. Mitäs ihmettä olet puuhastellut? Nyt alkaa jännittää...

   Poista
 5. Kauniit lapaset, itse aloitin juuri kaulaliinaa omalla epämääräisellä kuvioinnilla.

  Omat muistikuvat Barcelonasta vuodelta -85 ovat: eksyminen, nukkuminen jonkun koulun (vai oliko se kirkko?) portailla, tuskaisa n. 10 km kävely helvetillisessä (anteeksi manailu, mutta kirjaimellisesti se tuntui tuolta) helteessä ja lopulta selviytyminen ulos jostain lentokenttä-rautatieaseman yhdistelmästä. Ei, meillä ei ollut karttaa, mitäpä interreilaaja sellasella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epämääräinen kuviointi on persoonallinen, sun täytyy ehdottomasti laittaa siitä sitten kuvaa blogiin.

   Ehkä uusi reissu Barcelonaan olisi paikallaan? Toisaalta olen kateellinen, koska kuuluun siihen onnettomaan ihmisryhmään, joka ei ole koskaan reilannut. Ei ollut rahaa, eikä kotoa käsin olisi moista "hullutusta" tuettu. Sitten kun olin töissä niin rahat meni asumiseen. Onneksi nyt myöhemmin on päässyt moottoripyöräilemään Eurooppaa ristiin rastiin.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!