sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Takapihalta

Koko kesän kestänyt projekti alkaa olla hyvällä mallilla. Kasvihuoneessa kypsyvät tomaatit ja kesäkurpitsat ja patiollakin on viileän jakson jälkeen saatu ottaa aurinkoa iltaan asti.

IMG_8279 IMG_1247 IMG_1257 Mies rakensi ylijäämätavarasta pari kukkalaatikkoa ja pelargonian taimet ostin Prisman hävikkikärrystä pienen vääntämisen jälkeen alle eurolla. Hyvin ovat lähteneet kasvamaan ja ainakin kolmea eri väriä kukista näyttää löytyvän.

IMG_1256 Aidan yläosaan tehtiin (mies teki) ritilämäiset korokkeet, jotka korostavat patiomaisuutta. Kukkalaatikoihin ajattelin ensi kesäksi laittaa jotain köynnöstävää kasvia, jolloin saadaan enemmän vihreyttä oleskelutilaan.

14 kommenttia:

 1. Täydet kympit miehelles kukkalaatioista ja muista yksitysikohdista. Tuli nättiä ja viihtyisää. Kyä kelpaa kesästä nauttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Onneksi terassipäiviäkin on vielä jäljellä - ainakin jos luottaa sääennustuksiin.

   Poista
 2. Onpa nätti takapiha ja vau, mikä sato tulossa! Kyllä kelpaa tuollaisella patiolla istuskella. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos!

   Itsekin ollaan aika tyytyväisiä, varsinkin kun kateltiin kuvia ennen remonttia. Viime kesänä piha oli jo aikamoinen...

   Poista
 3. Onpa kaunis kokonaisuus. Täydet pisteet.Kyllä tuolla kelpaa aurinkoa paistatella. Meillekin miäs suunnitteli isoja muutoksia takapihalle. Nyt kun sinne paistaa jopa aurinko, kun ne 2 isoa jättiläiskuusta kaatui ja kaadettiin pois. Terveisii M-L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M-L!
   Teidän takapihan puut olivatkin isoja; nyt on sitten polttopuita taas ihan mukavasti.

   Poista
 4. Onpa kiva piha ja kasvihuone! Onnistunut homma suunittelijalta ja tekijältä. Tuntuu varmasti upealta hakea omia tomaatteja syötäväksi.

  Kauniita ilmoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, omat tomaatit ja kesäkurpitsat ovat hyviä. Kasvihuone vaatii kyllä jatkuvaa huolenpitoa ja naureskelinkin, että ennen tarvitsin vain koiranhoitajan, nyt pitää olla myös kasvihuoneenhoitaja. Onneksi kuopus otti kasvihuoneen vastuulleen lomamatkojemme ja mökkeilyn ajaksi.

   Poista
 5. Kanusita, rauhallista.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, itsekin olen just tuota mieltä.

   Poista
 6. Hyvältä näyttää :) Sain itse viime talvena pelargoniat talvehtimaan mökillä ja samaa ajattelin kokeilla tänä vuonna. Mahtavan isot kasvit ovat sitten olleet tänä kesänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tintsa hyvä, isoista komeista pelakuista täytyy laittaa blogiin muutama kuva!

   Poista
 7. Hyvän näköinen paikka - tuosta jäi itsellekin pieni haave itämään noiden kukkalaatikoiden myötä :D

  VastaaPoista
 8. Hei, teillä on samanlaiset tuoli ku meillä. Kun emännän selkä on ollut vähän kipeä, niin ainut paikka, missä se on voinut maata rennosti, ovat nuo helletuolit!

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!