sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulu loppui, kohta loppuu vuosikin

Joulutavarat on tältä vuodelta pakattu laatikoihin ja joulukuusi kääritty vanhaan pussilakanaan odottamaan ensi vuotta. Jouluaattona oli pikkupakkanen, mutta sen jälkeen on ollut pelkkää plussaa ja vesisadetta. Jäiset tiet alkavat olla sulia, pyörätielläkin on vain muutama sentti hiekkaa ja soraa.

Tässäpä pari ehdotusta seuraavaa joulukuusta ajatellen...

Heathrow
Arlanda
Best Western The Connaught Hotel
Hyvää loppuvuotta!

6 kommenttia:

 1. Nojoo, tuo Heathrown kuusi on minun mieleeni! On tyylikäs ja ihan joulukuusen syvin olemus, mutta mihin tässä puuta enää tarvitaan! Tuollainen sopii paljon paremmin moderniin sisustukseen.

  VastaaPoista
 2. Heathrow'lla aasialaiset kuvasivat itsensä kuusen kanssa ja muutenkin lentokentällä oli joulufiilis. Arlandallakin oli tosi kivat koristeet ja sitten kun saavuttiin takaisin Ouluun - - - ei mitään! Meillä olisi vielä vähän tekemistä jouluimagon kanssa.

  VastaaPoista
 3. Niin, oletkos käynyt katsomassa kaupungintalon edessä olevaa kuusta? Kuusi on kyllä komea, mutta valoja siinä ole ollut enää pitkään aikaan... Varmaan viikko ennen joulua paloi yksi valoketju, jouluna ei enää sitäkään.

  Kotona emme laittaneet kuusta ollenkaan, olisi kyllä ollut pussissa. Ehkä sitten taas, jos joskus tulee lapsenlapsia... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupungintalon joulukuusen ohi kävelen melkein joka (työ)päivä, kun kuljen miehen kyydissä ja hän ottaa minut kyytiin lyseon vierestä. Täytyypä tänään katsella valoja sillä silmällä. Led-valojen aikaan ei pitäisi olla ainakaan rahasta kyse, jos valot eivät pala. Melkein ikuiset valot pienellä energiankulutuksella.

   Tänään ei sitten näytä taas päivä valkenevan ollenkaan. Ensi vuonna sitten, jos huominenkin menee samoilla hämärillä ja miksei menisi. Huoh.

   Poista
 4. Ai sinä olet jo purkittanut joulun pois:( Minä nakkaan kuusen pihalle vasta, kun se alkaa varisuttaa kunnolla neulasiaan. Meillä on pakko olla aina aito kuusi. Tuollahan niitä kasvaa, takapiha pullollaan ja koko ajan pukkaavat lisää pituutta. Sen kaksikymmentä vuotta mitä olemme täällä Porkkalan niemellä asuneet, niin omalta pihalta on kuusi haettukin. Ei olla eksytty naapuritontin puolelle:) Se on vähän kurjaa jos ei kaupungintalon eessä olevassa kuusessa ole valoja. Pitäisi olla. Pistin sinulle s-postiakin. Terkkuja M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on elänyt valojen kanssa marraskuun alusta ja joulunkin laittanut adventtina, kyllä se joutaa jo pois. Kun oli aikaa ja (ihme kyllä) tarmoakin, oli parempi puuhastella joulu pois ja aloittaa uusi vuosi pelkistetyllä huushollilla.

   Laitan s-postia takaisin.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!