tiistai 8. huhtikuuta 2014

Remonttia ja yksi neulomus

Meillä tehdään pientä pintaremonttia...

Mies on purkanut ja rakentanut uudelleen. Tästä tulee vierashuone ja etualalla on osa eteisestä.

Itse olen jääkiekon finaalihuumassa neulonut tulevalle mini-ihmiselle kärppätakin. Nyt on housut tekeillä. Vielä pipo ja sitten on ensi kevään finaaliasu valmis.  


Siirryin omassa organisaatiossa eri hommiin, väliaikaisesti vain, mutta kummasti on piristänyt mieltä ja aivotkin on voinut asentaa eri vaihteelle. Numeroiden kanssa puuhastelu on vaihtunut kirjoitushommiin. Kliseisesti voin sanoa, että vaihtelu todellakin virkistää.

8 kommenttia:

 1. Tuossa villatakissa on asennetta! Katsoin kuvasta Englannin pikkuprinssin vaaleanhaaleita vauvavaatteita äidin upeanpunaista pukua vasten ja ihmettelin, miksei vauvallakin saa käyttää väriä.

  Teillä osataan nämä remonttihommat. Tulee varmasti hyvää jälkeä, kun joskus valmistuu. Ihana saada muutosta, sitä kaipaa näin keväällä. Mulle riittää, jos saan khh:n maalattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eihän sitä tytönkään tarvitse pukeutua aina vaaleanpunaiseen vaan voi ottaa vähän ronskimman otteen väreistä.

   Muutos on aina hyvästä. Vanhassa talossa on joskus purettava aito 70-luku pois uuden tieltä - oli se retroa tai ei. Alimmaisten lastulevyjen väriskaala oli laaja: vaaleanpunaista, turkoosi, taivaansinistä...

   Poista
 2. No teillä rakentuu aina uutta ja kaikkea kaunista. Kiva, kun on mies kätevä käsistään.Ihana tuo uuden tulokkaan kärppäasu. Toivottavasti Kärpät ovat sitten ensi vuonna finaaleisa tai ainakin kärkisijoilla (hei minä en seuraa jääkiekon sarjaa, niin en tiedä siitä yhtikäs mitään, sorry) Toi on oikeasti suloisen ihana toi pikkutulokkaan asu. Onnea uuteen hommaan, vaikka väliaikaiseenkin. Kaikki uusi piristää kummasti töissäkin. Terveisii M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevä mies lomautettiin palkkatöistä ja sama se sitten rakentaa kotona, kun on kerran aikaa. Elää vaimon palkalla vai miten se on?

   Kärpät pelaavat tällä hetkellä Saipaa vastaan finaalipaikasta ja poika oli eilen Lappeenrannassa asti tekemässä toimittajan töitä. Kun lapsen isä ja äiti ovat molemmat ovat kiinnostuneet urheilusta, pitää tulijalla olla tietenkin aiheeseen sopivaa vaatetta.

   Kyllä tämä uusi homma kivaa on. Kadoksissa ollut työnilokin on löytynyt.

   Poista
 3. Pikkasen taitaa olla tota pientä pintaremonttia tosiaan tekeillä, hih, siin saa miehes huhkia oikein tosissaan.

  Söpö ja kekseliäs asuste. Onnea uusiin työtehtäviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on pieni tuumaustauko remontissa, kun lattiavalun pitää antaa kuivua rauhassa. Remontin seuraavaa vaihetta ei voida tässä kuussa panna alulle, kun se tietää vessatilojen purkamista ja siirtymistä kompostikäymälään pariksi viikoksi. Kuopus on tulossa kotiin ja hän ei pysty elämään ilman vesivessaa.

   Poista
 4. Juu, ihan vaan pieneltä pintarempalta tosiaan näyttää.. ;D Tosi kätevää kyllä, kun oma mies on noin taitava käsistään. Mehän ollaan A:n kanssa molemmat AIVAN peukalot keskellä kämmentä eli ulkopuolisella tarvii teettää ihan kaikki.

  Iiks, miten suloinen 'Kärppäasu'! <3

  Terkkuja kovasti sinne ja Ollikalle ihan hirmuisesti suukkoja ja rapsutuksia! <3 Kysyn ihan pienellä äänellä varovaisesti, että onko sokeutumiseen sopeutuminen yhtään helpottanut? Toivon tosi, tosi kovasti, että on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi joutessa päivitellä Ollin kuulumisia, ihan hyvää kuuluu sille rintamalle. Mies on kotona, joten Ollin ei tarvitse selviytyä pitkistä yksinoloista. Vaikeaa silti sopeutuminen tuntuu olevan ja Olli törmäilee jatkuvasti ihan joka paikkaan. Kotonakin, vaikka huonekalut ovat samoilla paikoille, kaveri menee poing poing.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!