perjantai 13. kesäkuuta 2014

Perjantairuusu

Ojennan ruusun itselleni. Takana viikko kuntoutuksessa. Ryhmäkeskustelujen lisäksi olen harrastanut pilatesta, kahvakuulaa, kuntosalia, allasjumppaa, kävelyä... naurettu ja puhuttu syvällisiä ihanien ihmisten kanssa. 


Vielä yksi viikko töitä ja sitten lomalle! Kylmästä ilmasta ja sateesta huolimatta elämä on ihan hyvää tällä hetkellä. 

Kivaa viikonloppua itse kullekin!

ps. minut löytää myös instagramista:
http://instagram.com/arjahan!

14 kommenttia:

 1. Kuntoutus on mukavaa kokemus ja se kantaa pitkälle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka kyseessä on hengityssairaiden kuntoutuskurssi, olemme kaikki aika hyvässä kunnossa. Jos kurssilta ei saa kipinää omaehtoiseen liikuntaan, ei sitä saa mistään. Vielä joulukuussa viikko kuntoutusta tiedossa.

   Poista
 2. Hehkeä ruusu, ja taitaa emäntä hehkua samalla lailla hyväätekevän kuntoutusviikon jälkeen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehkeä ja hehkeä... arki alkanut - nurmikko leikattu, pyykkikone pyörinyt ja kaupassakin piti käydä. Mies oli viikon aikana rehkinyt remontin kanssa, nyt voidaan alkaa tehdä uutta, kun vanha on purettu.

   Poista
 3. Aloin heti seurata sua instassa! Oih, siellä oli Ollin kuvia. Ihania! Olli ja te muut myös, ootte ollu paljon mielessä. <3 Ihanaa, että pääset pian lomalle!! Terkkuja ja haleja täältä etelästä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin sinua, ihana ystävä!
   Ollia on kova ikävä... <3

   Poista
 4. Kuntoutus on kyllä hieno juttu! Sieltä saa niin monenlaisia eväitä!
  Kivaa viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
 5. Kuntoutus on todellakin hieno mahdollisuus kohentaa omaa terveyttään.

  VastaaPoista
 6. Hyvä idea ojentaa ruusuja itselleen;) kuka sen kissan hännän nostaa ellei kissa itse...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä noita ruusuja muuten taida saada... onneksi mies on imuroivaa sorttia. Olen aina sanonut, että otan mieluummin imuroivan miehen kuin sellaisen, joka makaa sohvalla ja tuo kukkia. Molemmista on nimittäin kokemusta.

   Poista
 7. Kuntoutus tekee varmaan "terää". Hieno homma. Ihanaa, että ei ole pitkä aika lomasikin alkuun. Lomasuunnitelmia? Terveisii M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kuntoutusviikko oli paikallaan. Olisipa toisaalta kiva jäädä sieltä suoraan lomalle, mutta ehtiihän tuota juhannuksenakin. Ajateltiin käydä moottoripyöräilemässä Euroopassa. Ensin alaspäin Gardajärvelle asti ja sitten taas nokka kohti pohjoista.

   Poista
  2. Wau, ihanaa. mekin ollaan käyty myös prätkällä kerran Gardalla. Puolasta ja Tsekeistä alas Jugoslaviaan (oli silloin Jugoslavia) ja sitten Pohjois-Italian ja Saksan kautta takaisin. Gardalla olemme kyllä käyneet pari kertaa muutoinkin. Aivan ihastuttavan kaunista seutua. Ihanaa reissuu teille.

   Poista
  3. Olen käynyt kerran aikaisemmin Gardajärvellä. Silloin oltiin Riva del Gardassa, mutta seikkailtiin Veronassa, Arcossa ja Limonessa. Edellisellä Euroopan turneella käytiin Dolomiiteilla, oltiin Arabbassa yötä. Nyt tullaan Itävallasta käsin Italiaan ja lähdetään Gardalta Comojärven kautta takaisin pohjoiseen.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!