sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Käsityölaatikko täyttyy

Nyt on buumi päällä ja monia töitä yhtä aikaa puikoilla. On lapasta, sukkaa, kämmekästä, pipoa... 

Jokaisella vauvalla pitää olla 
tietenkin junasukat. 
Yhdet jo pikku-Eellä on, 
nämä ovat astetta isommat. 

Helpot ja yksinkertaiset kämmekkäät. 
Näitä on mukava neuloa Murdochin murhamysteereita katsellessa. 

Laatikko alkaa täyttyä. 
Osa menee joulupakettiin, 
osa pitää lahjoittaa muuten vaan.

Enää reilu kuukausi jouluun. 
Enää reilu kuukausi, 
kun päivä alkaa pidentyä.

6 kommenttia:

 1. Nättiä jälkeä syntyy siinä telkkarin ääressä. Kutominen on niin terapeuttista, ajatuskin luistaa paremmin kutoessa, niin sanoo opiskeleva serkkunikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutominen ja leipominen ovat mulle todellista hermolepoa. Jos käyttäisin saman ajan liikkumiseen, voisin olla 10 kiloa kevyempi. Mutta olisinko onnellisempi?

   Leipominen on nyt vähäistä, kun mies määrättiin koeajaksi vehnättömälle dieetille. Isänpäiväksi tein keksipohjakakun gluteiinittomista kekseistä. Pitäisi alkaa tutkia vähän erikoisleivonnaisohjeita. Tämä voi olla hyvä juttu painonkehityksen kannalta, kun ei tule leivotuksi ja syödyksi niin paljon.

   Poista
 2. Määkin olen kutonut ihka ensimmäiset junasukat, sellaiset sairaalastanoutokokoiset. Suloisia ovat käsiesi aikaansaannokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tätä isovanhemmuuden iloa!
   Miniän mielestä junasukat on ehdottoman hyvät, pysyvät jalassa vauhdikkaammallakin potkijalla. Helppo tehdä isompaa kokoa vaihtamalla lankalaatua tai sitten lisäämällä silmukkamäärää.

   Poista
 3. Noi junasukat on siis ihan ylisomat, iih. Tarinakin niiden junasukkien synnystä on hieno. Minä en ole saanut vielä aikaiseksi en ensimmäistäkään sukkaparia. Varmaan tarttee tuolle ukkokullalle yhdet neuloa, muut olen jo suurin piirtein kyllästänyt sukilla, joten saavat vasta ensi vuonna:) Terkkuja M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sinullahan on kielioppiharjoitukset menossa, eihän sitä voi ehtiä kutomaan samaa tahtia kuin ennen. Minun mies saa sukkia aina vasta sitten kun pyytää ja kun edelliset ovat puhki. Ei ole suutarinkaan lapsilla kenkiä.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!