maanantai 22. joulukuuta 2014

Hyvää ja rauhaisaa joulua


Tänä vuonna vietämme Oulussa valkeaa joulua. 

Joulustressiä ei ole ollut, ei varmaan tulekaan.
Kuntoutuksen viimeinen jakso takana ja takaraivossa ajatus siitä, että itseään pitäisi hoitaa paremmin. Siinäpä tavoitetta loppuvuodeksi ja varsinkin ensi vuodeksi. Resepti on yksinkertainen: ei ylitöitä, enemmän monipuolista liikuntaa ja monipuolinen ruokavalio. 

Toivon jokaiselle rauhaisaa joulunaikaa!

7 kommenttia:

 1. Kuntoutus on ilmeisesti uponnut otolliseen maaperään! Onneksi sitä järjestetään, olen itsekin hyötynyt kuntoutuksesta, muutamastakin.

  Luin kerran viisauden, että olosuhteita emme voi valita, mutta voimme valita, miten itse suhtaudumme. Tätä olen töissä ajatellut ja seurannut, miten eri tavalla itse kukin asioihin, siis työpaineisiin, suhtautuu. Ei ole mikään helppo asia yrittää muuttaa asenteitaan, eikä helppoa edes tunnistaa niitä. Mielenkiintoisia juttuja:)

  VastaaPoista
 2. Iän karttuessa pitäisi viimeistään opetella itsensä huomiomista kaikin tavoin. Hyvä jos kuntoutus on purrut. Stressitöntä ja rauhallista joulua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin, hyvää joulua sinne Ouluunkin!
  Kiitos reseptistä, yritänpä ottaa sen itsekin käyttöön - no ylitöistä ei oo pelkoa, mutta liikunnan lisäys ja ruokavalion kevennys voisivat olla tavoitteitani.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa joulua teille kaikille sinne Ouluun! Mekin saimme eilen valkoisen joulun. Lunta pelmahti sen verran, että miäs joutuu todennäköisesti lumitöihin. Joulupäivänä pitäisi taksin päästä pihaan, kun äitini tulee Lohjalta taksilla. Terkkuja meiltä kaikilta!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa joulua ja terkkuja Ouluun, äidin puolen suku on sieltä. <3

  VastaaPoista
 6. Rentouttavaa Joulua teidän koko porukalle! ♥

  VastaaPoista
 7. Mukavaa uutta vuotta kanssa! Terkut Ossilasta. Onkin outo uusi vuosi, kun joutuu yksin viettämään. Mies lähti viemään tyttöä autolla Pariisiin. Sai tyttö vähän enempi tavaraa matkaan ja pari pientä huonekaluakin mahtui maasturiin. Terkkuja Kirkkikseltä!

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!