tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivä on kakkupäivä

Maa on valkoisena ja joulufiiliskin alkaa löytyä. 

Leivoin jouluksi tiikerikakun ihan perinteisellä ohjeella...


...ja piimäkakun uudella ohjeella. Kakkuun ei tullut kuin 50 g rasvaa, joten kuullosti ihan kevytversiolta, pakko oli kokeilla. Ohje löytyy tämän vuoden Kotivinkin Jouluherkut -lehdestä.



Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Oi nam nam, minä tykkään noista kakuista vaikka toisten mielestä ne on menneen talven lumia :D

    VastaaPoista
  2. Mimmi, niin minäkin tykkään, ja muukin kotiväki. Mies kyseli tiikerikakun perään, mutta laitoin sen pakkaseen odottamaan joulua. Monesti vanhat perinteiset kakut ovat parhaita. Olen kokeillut kaikenlaista banaani-pähkinäkakusta alkaen, mutta eivät ole jääneet "elämään" kakkuperinteisiini.

    VastaaPoista
  3. Meinaakko, että kestävät jouluun asti...
    Tiikerikakku on ikisuosikki, minä teen sen äitini 60-luvun ohjeella. Tulee tiivis ja maukas, paljon kaikkiea;)

    VastaaPoista
  4. Katriina, piimäkakun tein syötäväksi, jospa tiikerikakku säilyisi pakastimessa jouluun asti. Kävi kyllä ajatus mielessä, että kun ensi viikolla menen Rovaniemelle, niin onkohan kakku syöty sillä aikaa?

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!