Maa on valkoisena ja joulufiiliskin alkaa löytyä.
Leivoin jouluksi tiikerikakun ihan perinteisellä ohjeella...
...ja piimäkakun uudella ohjeella. Kakkuun ei tullut kuin 50 g rasvaa, joten kuullosti ihan kevytversiolta, pakko oli kokeilla. Ohje löytyy tämän vuoden Kotivinkin Jouluherkut -lehdestä.
Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa kaikille!
Oi nam nam, minä tykkään noista kakuista vaikka toisten mielestä ne on menneen talven lumia :D
VastaaPoistaMimmi, niin minäkin tykkään, ja muukin kotiväki. Mies kyseli tiikerikakun perään, mutta laitoin sen pakkaseen odottamaan joulua. Monesti vanhat perinteiset kakut ovat parhaita. Olen kokeillut kaikenlaista banaani-pähkinäkakusta alkaen, mutta eivät ole jääneet "elämään" kakkuperinteisiini.
VastaaPoistaMeinaakko, että kestävät jouluun asti...
VastaaPoistaTiikerikakku on ikisuosikki, minä teen sen äitini 60-luvun ohjeella. Tulee tiivis ja maukas, paljon kaikkiea;)
Katriina, piimäkakun tein syötäväksi, jospa tiikerikakku säilyisi pakastimessa jouluun asti. Kävi kyllä ajatus mielessä, että kun ensi viikolla menen Rovaniemelle, niin onkohan kakku syöty sillä aikaa?
VastaaPoista