perjantai 14. joulukuuta 2012

Villasukat

Sain muutama viikko opiskelijaystäviltä lahjaksi lankaa ja puikkoja.

IMG_7992 Puikot ovat visakoivua ja minulle aivan ensimmäiset puiset puikot. Puiset ovat kevyet ja luistavat hyvin. Teenkin samalla tavalla kuin puikot antanut ystäväni ja vaihdan vähitellen kaikki puikot puisiin.

Ja tällaiset sukat puikoilla neuloin:

IMG_7990

Päivä on lyhentynyt.

IMG_0132 Otin kuvan sunnuntaina kahdentoista aikaan eli silloin, kun päivä oli valoisimmillaan. Aurinko ei todellakaan nouse kovin korkealle ja päivän pituus onkin lyhentynyt alle neljään tuntiin. Onneksi talven selkä taittuu ensi viikolla.

Rauhallista ja stressitöntä viikonloppua.

8 kommenttia:

 1. Komiat puikot, ihan uutta mulle! Noita on varmasti ilo heilutella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nämä puiset saa viedä myös lentokoneeseen.

   Poista
 2. Ihanat sukat ja kauniit puikot. Minulla on yhdet bampupuikot ja ne ovat kanssa niin keveät eikä silmukat tipahtele. Mutta täytyy sanoa, että tuollaiset puikot ovat ilo vielä silmälle:) Terveisiä M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti tuli värikkäillä puikoilla värikkäät sukat! Kaveri on antanut vanhat metallipuikot tyttärelleen, mutta minun tyttäreni eivät ihan heti taida tarvita muita kuin syömäpuikkoja. Keskimmäinen sentään osaa kutoa ja virkata, mutta kuopus on teknisen työn tyttöjä eikä osaa virkata edes ketjusilmukoita.

   Poista
 3. Lankaa ja puikkoja, oi autuus :) (juu, aina on jotain tekeillä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina pitää olla jotain tekeillä, mutta kun pitkästä aikaa aloin virkata pipoa, sain käteen alkavan jännetuppitulehduksen. Täytyy pitää vähän väliä ja eilen illalla oli jo vieroitusoireita, kun ei päässyt käsitöiden tekemiseen. En osaa edes telkkaria katsoa ilman koukkua tai puikkoa kädessä.

   Poista
 4. Voi mahtava, miten suloisen värikkäät puikot, noilla on ilo kutoa. Katsoin tosin ensin, että siinä on kyniä, vaan eipä ollut! Johtuuko puikoista, että sukat ovat miltei samanväriset ? Sittenhän tässä pitää itsekin ruveta etsimään moisia koristuksia ;)

  Päivät on tosiaan hurjan lyhyet valoisuutensa puolesta, onneksi on tuota lunta valostuttamassa, vaikkakaan en sitä enempää kaipaisikaan.

  Mukavaa joulunalusaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En huomannut itsekään kysyä kaverilta, että mistäs noita puikkoja saa ostaa. Tosin Oulussa ei niin montaa käsityökauppaa ole, ettenkö niitä löytäisi. Villatakin neulomista olen harkinnut seuraavaksi isoksi työksi, kun näitä pikkutöitä on tullut tehdyksi muutama vuosi.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!