sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joululoma loppuu, uusi vuosi alkaa

Jouluaika on ohi. Joulutähdet ja kynttelikkö on jo pakattu, kuusi saa olla vielä uuteen vuoteen asti. Uuden vuoden alkajaiseksi haluan kuitenkin riisua kodin ylimääräisestä krumeluudesta ja alan viettää pelkistettyä tammikuuta. Tipatonta tammikuuta en vietä, koska jouluksi ostettua punaviiniä ei ole vielä avattu. Jos vaikka tammikuussa ottaisi lasillisen tai kaksi.

Uudenvuodenaattona kuopus lähtee takaisin Englantiin ja itse menen töihin. Lomailu loppuu (tähän tottuu niin äkkiä) ja paluu arkeen odottaa. Migreeni on tehnyt tuloaan jo pelkästä ajatuksesta. 

IMG_0169  
Onneksi päivä on jo kukonaskeleen verran pitempi ja pitenee koko ajan. Hiihtokausi on avattu ja uimassakin olen käynyt sulattelemassa kertymiä. 

Liikunnallista ja terveellistä uutta vuotta 2013

Ja niitä rakettejahan ei ole sitten pakko ampua ja jos on ihan pakko, niin ottakaa huomioon koirat ja muut eläimet.   

14 kommenttia:

 1. Toivottavasti migreenisi helpottaa, ennenkuin sinun tarvitsee lähteä töihin. Vai lähtee se kuopuskin taas maailmalle. Onneksi yksi lapsistasi on sentään pysynyt kodin lähettyvillä ja sitten onneksi nykytekniikka mahdollistaa läheisen yhteydenpidon maailmalla olevien tyttöjen kanssa. Mukavaa vuodenvaihdetta teille Ouluun, M-L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Migreeni tuli ja otin särkylääke-migreenilääke-yhdistelmän, jonka voimin jaksoin illan. Yöllä nousin ottamaan lisää lääkettä ja nukuin kaiken kaikkiaan todella huonosti. Kuopus vietiin kuudeksi kentälle ja minä tulin töihin. Saan varmaan pari tuntia olla täällä aika itsekseen... Loman jälkeen riittää, että käy postit läpi ja katson, mitä kaikkea vuodenvaihde tuokaan mukanaan. Ylihuomenna sitten kääritään hihat todenteolla.

   Poista
 2. No juu, pikkuhiljaa saa alkaa purkamaan joulua. Kuusta ei tänä vuonna edes pystytetty, muutamia joulukoristeita on vielä esillä, olkoon vuodenvaihteen yli. Pahus, älä päästä migreeniä valloilleen. Sullahan just oli sitä, että toivotaan, että saat sen asettumaan, olihan sulla jotain lääkettä sen varalle? Toivotan sulle hyvää ja migreenitöntä uutta vuotta! Ja samaa mieltä, raketteja ei tosiaan oo pakko ampuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Migreenilääkkeestä meni eilen viimeinen, mutta reseptillä saa lisää ja reseptin vien sitten tänään uusittavaksi. Meillä on työterveysasema tien toisella puolella, siellä käväisee nopeasti.

   Poista
 3. Minä vielä jämistelen joulun yli uudenvuoden... hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää jämistelyä!

   Poista
 4. Migreeni on ikävä vierailla, jonka kanssa täytyy vaan yrittää sopuilla. Onneksi sulla on pehmeä lasku töihin.

  En ottanut tänä vuonna yhtään joulukoristetta esiin. Oli vaan kynttilöitä ja valoköynnöksiä. Helppo siivota. :)

  Ihanaa ja rakettitonta uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopuksen valkoisessa pikkukuusessa oli vain valot ja se oli ihan kaunis niinkin. Mitä vanhemmiksi lapset kasvavat, sitä vähemmän meillä on ollut koristeita. Nyt ovat kaikki aikuisia ja vähemmän on enemmän tai miten se olikaan.

   Poista
 5. Blogissa totesinkin että tämä joulu vietettiin ilman joulukoristeita. Joulun jälkeen kävin varastolla, löysin koristelaatikon ja tein inventaarin raa'alla kädellä. Nyt on jäljellä pari valoköynnöstä ja pari pojan lapsena tekemää joulukoristetta. Niillä mennään jatkossa ja runsaalla kynttiläarsenaalilla. Taidetaan olla Nettimartan kanssa samalla taajuudella.

  Hyvää (ja migreenitöntä) uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilöitä ja tuikkuja pitää olla paljon ja joulukukattakin oltaisiin jääty, jos kuopuksen kummitäti ei olisi aatonaattona tuonut yllätyskukkaa.

   Migreenitöntä vuotta tuskin uskallan toivoa, mutta kun lääkitys on kohdallaan, tauti pysyy kurissa ja nuhteessa. Jospa sitä tänä iltana ottaisi vaikka lasillisen punaviiniä... hmmm...

   Poista
 6. Hiihtämällä saat varmaan purettua stressiä pois, ja uiminen on toinen ihana. Miksiköhän minä olen jättänyt molemmat pois? Täällä on niin inhottavan mäkistä joka puolella, mutta on tuossa yksi järvi kivenheiton päässä, joten tämä tekosyy ei sittenkään toimi. Uimassa voisin käydä 13 eurolla naapurikylpylässä muulloinkin kuin jouluna, jos vain vaivautuisin. Joten kaikki pisteet sulle!

  Oikein mukavaa uudenvuoden aattoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt aloitat liikunnallisen uuden vuoden: sukset suihkimaan ja uimaan sen päälle! Sain muuten pojalta ja miniältä joululahjaksi uimalakin, nyt ei enää tukka viherry eikä kloori polta latvoja. Ja ilokseni totesin, ettei uimalakit ole enää sellaista pyöränkumia kuin ennen vanhaan vaan tekstiiliä.

   Poista
 7. Toivotan Sinulle ja läheisillesi ihanaa, inspiroivaa alkanutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Vuoden ensimmäisenä työpäivänä kirjoitin tietenkin ensin vuosiluvut väärin ja sitten olin elänyt 3. päivää ja päivännyt kirjeet 3.1. Ehkä tänään onnistun vähän paremmin.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!