sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Lukuvinkki: Suljettu maa

Olen jonkin aikaa lukenut Korea-aiheista kirjallisuutta ja viimeksi luin tämän kirjan:

IMG_8068

Ostin saman kirjan englanninkielisenä tyttärelle toissa jouluna lahjaksi, mutta hän vei kirjan mukanaan Australiaan. Kun huomasin tämän miniän kirjahyllyssä ja vieläpä suomen kielellä, kirja oli pakko saada lainaan.

IMG_8069
Kirjassa on ihmiskohtaloiden lisäksi Korean historiaa. Ihmiselle, joka on nukkunut keskikoulun ja lukion historian tunnit, kirjassa on paljon uutta ja ihmeellistä asiaa.

IMG_8071  
Viimeisen sanan luettuani tunsin olevani hyvän kirjan puutteessa. Kun lukee hyvää kirjaa, ei haluaisi sen loppuvan ollenkaan. Ja vaikka lukisi kuinka hitaasti ja nautiskellen, joskus kirja päättyy. Ja seuraavan kirjan pitäisi olla vähintään yhtä hyvä. 

8 kommenttia:

 1. Pitääpä hommata tämä kirja luettavaksi. Juuri tuollaisista kirjoista pidän. Kirjoista, jotka ovat tosia. Vaikka joskus myös mielikuvituskirjoja on mukava lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luen paljon rikoskirjallisuutta, mutta kyllä dokumentaariset teoksetkin kiinnostavat.

   Poista
 2. Mielenkiintoinen teos varmasti. Minulla on (taas) menossa klassikoiden kahlaaminen. Eilen lopettelin Charlotte Brontën Kotiopettajattaren romaani ja seuraavaksi taidan ottaa Dostojevskin Rikos ja rangaistuksen. Lukeminen kannattaa aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klassikoissa ei ole mitään vikaa ja kotiopettajatar on tuttu jo nuoruusvuosilta. Venäläisiä en ole (vielä) lukenut.

   Poista
 3. No sattuipa. Mull aon tämä kirja. Sain sen JO vuosi sitten lapselta joululahjaksi. Kiinnostaa kyllä, mutta vielä en ole ehtinyt lukea. Otanpa nyt ohjelmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja herättää varmaan ajatuksia, joten olisi sitten kiva lukea niistä.

   Poista
 4. Pitäisi varmaan kaivella joitain hyviä kirjoja esiin. Venäläisiä klassikoita olen lukenut vähän. Enkäpä tiedä onko siinä tunnustuksessa nyt niin suurta häpeämistä. En vain oikein pidä niistä. Toisaalta, jos tekisi "Väyryset", niin ei menisi niin paljoa aikaa siihen lukemiseen:) :) Menisiköhän viikossa koko Dostojevskin tuotanto? Se se taisi olla Paavon aika:) :) Terveiset Porkkalan niemeltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nyt pitkään ollut hyvän kirjan puutteessa, vaikka hyllyssä olisi lukemattomia kirjoja. En saa vaan aloitetuksi. Pari isoa ja paksua pokkaria olen ostanut Australian matkaa varten. 25 tunnin matka-aikana ehtii varmaan lukea muutaman sivun...

   Lumisateiset terkut!

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!