tiistai 16. elokuuta 2011

Lämmin kesäpäivä ja myötätuuli

Illalla yhdeksän aikaan on vielä +20 lämmintä, mutta ei se tunnu samalta kuin heinäkuussa. Jokaisena lämpimänä päivänä miettii, että onkohan tämä viimeinen lämmin kesäpäivä. Pitäisi vaan olla ja nauttia. 

Ja kyllähän pyöräilevälle työmatka aurinkoisella kelillä on yhtä juhlaa, ainakin myötätuulella. Antaa vaan tuulien puhaltaa kaakosta edelleenkin!

6 kommenttia:

 1. Hieno kuva! Siinä on aitoa loppukesän tunnelmaa. Nyt on jo valokin jo erilaista ulkona, siitä jotenkin aistii vuodenajan. Lämmin tuntuu ihan ylimääräiseltä hyvältä, tosin meillä ei sitä ollut.

  VastaaPoista
 2. Katriina, loppukesästä värit syvenevät ja lämpiävät. Keväällä kaikki on niin "kirkasta". Meillä ollaan saatu nauttia kesäisistä päivistä, mutta nyt on tulossa etelästä päin sateita.

  VastaaPoista
 3. Mä taas odottelen, että milloin nää helteet loppuu :) Olisi ihana kokea oikea syksy pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
 4. Elisabeth, meillä on jo loppuneet :) Aurinko kyllä paistoi tänäänkin pariin otteeseen ja +16 astetta tuntui vielä lämpöiseltä. Lämmin syksy olisi tervetullut, ei sadetta eikä varsinkaan räntää!

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo keltainen.Onko se pietaryrtti? Olen kiinnostunut villalankojen kasvivärjäyksestä ja tuosta tulee hienoa haaleankeltaista.

  Oikein hyvin voi tuulla kaakosta:) Ainakaan vielä ei täällä etelässä sada... Terveisin Marja-Leena

  VastaaPoista
 6. M-L, pietaryrttihän se. Oltiin mökin lähellä näköalatornille menossa ja tien varressa valtavasti pietaryrttiä. Ajattelin, ettei monesti huomaa tällaista "arjen kauneutta" ja otin kuvan.
  On ollut kaunis syyspäivä, vaikka aurinko on paistanut vain paikoin.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!