lauantai 20. elokuuta 2011

Lauantain puuhastelut

 Mies on rakentanut varastoa...

 ja minä leivoin rakentajalle pullaa. 

Ostin Marimekolta kaksi uutta tyynynpäällistä. Värikästä. Olen nyt yrittänyt kaksi päivää totutella tähän värikkyyteen. Ostin jopa kolme värikästä kynttilää tasapainottamaan tilaa. En vielä tiedä, mitä mieltä olen.


5 kommenttia:

 1. Siellä sitä jälleen puuhastellaan sata lasissa, mutta onhan se makiaa, kun saa uuden varaston! Tyynynpäälliset ovat namit :)

  VastaaPoista
 2. Tintsa, ja sunnuntaiaamuna sama meno jatkuu. Katonteko menossa paraikaa. Ja tänään rakentaja saa lohikeittoa, että jaksaa taas.

  Itse yritän vielä totutella tyynynpäällisten värikkyyteen. Joskus täytyy tehdä harha-askel ja katsoa, mihin se johtaa. Palaanko takaisin musta-valkoon vai alkaako tästä loppuelämän kestävä värien ilotulitus?

  VastaaPoista
 3. Voi mitä pullaa...

  Ymmärrän hyvin ristiriitaiset ajatuksesi tyynyn kanssa. Toisaalta ihanaa, värikästä, elämänmakuista; toisaalta ei sovi muuhun niukkaväriseen ympäristöön, jossa harmaa ja valkoinen rulettaa, korkeintaan muut kiven sävyt tuomassa vaihtelua.

  VastaaPoista
 4. Aikamoinen homma rakentaa varasto. Mutta,mutta.Ihanaa saada lisää varastotilaa.

  Voi nami nami mitä pullaa.

  Tyynynpäälliset ovat ihanat. Eiköhän noihin iloisiin väriläiskiin totu:)
  Terveisiä M-L

  VastaaPoista
 5. Katriina, vielä ostan yhden väreihin sopivan torkkupeiton (Ikeasta?) ja jos ei värit ala passata silmään niin ei kun myyntiin koko värien sekamelska.

  M-L, toivottavasti silmä tottuu väreihin. Ja pulla on maistunut itse kullekin. Kesällä ei oiken tule leivotuksi perinteistä pullaa, enemmänkin piirakoita ja kakkuja. Syksyllä alkaa tehdä mieli leipoa pullaa ja sämpylöitä.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!