torstai 4. elokuuta 2011

Elokuun päiviä

Ensimmäinen työviikko on mennyt yhdessä hujauksessa ja huomenna on jo perjantai! Samaa vauhtia kuluvat nämä elokuun päivätkin ja vaikka ollaan vasta alkukuussa, ilmassa on ollut jo aavistus syksyä. Parina aamuna lämmintä on ollut vain viisi astetta ja vaikka päivällä lämpötila kohoaa 20 asteeseen, ei lämpö ole kosteanlämmintä niin kuin heinäkuussa. Kukat näyttävät kyllä pitävän tästä viileämmästä paljon enemmän.

5 kommenttia:

 1. Komiat pionit!
  Juuri tuollaiselta syyskesän aamu tuntuu, vaikka en nyt töihin muutamaan viikkoon joudukaan. Valokin on jo erilaista, haikeaa. -Ja aika kuluu nopeasti niin töissä kuin lomallakin. Aina on uusi perjantai.

  VastaaPoista
 2. Katriina, komiat ruusut. Nämä kukkivat Pyhäjärvellä näköalatornin juurella. Nämä ovat niitä ruusuja, jotka leviävät joka paikkaan ja kukkivat koko kesän. Joku tietänee nimenkin...

  Olet oikeassa, aika kuluu nopeasti. Vuodetkin näyttävät kuluvan nopeasti.

  VastaaPoista
 3. Kah, ruusujahan ne. Erikoisen komeita muuten, tuollaista kerrottua ei paljon näekään.

  VastaaPoista
 4. Kertakaikkisen hieno ruusu. En tiedä ruusuista yhtään mitään - kaikkein vähiten niiden kasvattamisesta. Täytyy vain todeta että hieno on:) Terveisin M-L

  VastaaPoista
 5. Marja-Leena, ja nämä ruusut kasvoivat ihan villeinä. Joskus hoitamattomat kasvit kukoistavat ja hoidettuja ei saa kukkimaan komeasti sitten millään. Henkimaailman hommaa ihan selvästi.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!