sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Elokuu - paluu rutiineihin

Viiden viikon kesälomasta jäi mieleen hienoja kokemuksia, mahtavia maisemia ja aurinkoisia kesäpäiviä. On nautittu ruoasta, juomasta ja rennosta otteesta. On luettu dekkareita ja matkaoppaita. On otettu satoja valokuvia.

Vaikka työnantaja pysyy samana, työpaikka muuttaa uuteen paikkaan. Ennen lomaa olen pakannut tavarat ja siivonnut komerot. Uuteen huoneeseen muutan neljän muuttolaatikon kanssa. Kotonakin pitäisi käydä läpi tavarat, sitä tulee loppujen lopuksi aika vähällä toimeen. 

Onneksi elokuu alkaa aurinkoisena ja lämpimänä. Pehmeä lasku työelämään.

6 kommenttia:

 1. Olitko viisi viikkoa...minä en ole koskaan ollut niin pitkällä kesälomalla. Sen jälkeen lomafiilis ja rento ote jatkuu varmasti pitkään vielä työpaikallakin. Kesä jatkuu ainakin.

  Fyysisen työpaikan vaihto on ihanaa, olen saanut kokea sen kolmasti nykyisessä paikassani. Virkistää kummasti päästä uuteen huoneeseen, porukkaan ja taloon.

  VastaaPoista
 2. Katriina, sen jälkeen kun olen saanut ns. pitkät lomat, olen pitänyt joka kesä 5 viikon loman. Ja aina se loppuu kesken. Nyt on kyllä rento ja levännyt olo palata töihin, ei yhtään harmita.

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että loma oli kaikinpuolin onnistunut! Kauniit pilvikuvat!

  VastaaPoista
 4. Elisabeth, kiitos. Pilviä voisi katsella vaikka kuinka paljon - silloin kun ne ovat poutapilviä sinisellä taivaalla :)

  VastaaPoista
 5. Hienot taivas-, pilvikuvat! Onhan myrskypilviäkin mukava katsella. Yleensä kyllä sisätiloista:) Terveisin M-L

  VastaaPoista
 6. M-L, kiitos. Myrskypilvissä on katsomista ja kokemista, jos kohdalle sattuu.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!