perjantai 22. heinäkuuta 2011

Kalajuttuja

Tänä kesänä kalastaminen on jäänyt vähiin, mutta viimeinen lomaviikko vietetään mökillä. Kalastetaan ja poimitaan mustikoita. Eletään yksinkertaista elämää.

Nämä kalat uivat Leipzig Zoon akvaarioissa.

5 kommenttia:

 1. Kivoja kavereita, näistä olisi Ollillakin voinut olla sanansa sanottavana. Kaloilla on huvittavat ilmeet, eikö ne viihdy Leipzigissa?

  VastaaPoista
 2. Katriina, kaikki yrmyt oli laitettu samaan altaaseen. Kyllä siinä on hymy vuosien mittaan hyytynyt :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää möksää teidän poppoolle. Toivottavasti illaksi on kuitenkin varattu tilkka valkoviiniä lämmikkeeksi :)

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva katsoa teidän matkakuvia samoilta seuduilta missä oltiin miehen kanssa prätkällä liikkeellä kesällä 1988. Istrian niemimaa oli hienoa. Tosin silloin se ei ollut Kroatiaa vaan Jugoslaviaa:) Ihan Pulan lähettyvillä oltiin 3-4 päivää. Valitettavasti ne päivät menivät minulta vähän ohitse kun oli ihan kamala horkkakuume.Varmaan ainoa kerta kun olen ollut reissussa kipeänä. Prätkällä on kyllä hienoa reissata.Tosin me ei tehty kuin kaksi Eurooppa-turneeta miehen kanssa. Hyviä prätkäkelejä teille ja mukavaa mökkeilyä!! M-L

  VastaaPoista
 5. Tintsa, kiitos. Valkkaria pakataan mukaan, vaikka lämmikettä tuskin tarvitaan (jos säätiedotukset pitävät paikkansa).

  M-L, tehän olette olleet reippaita "silloin nuorena". Silloin ei kovin moni lähtenyt prätkällä Jugoslaviaan. Nyt Kroatia ym. Balkanian maat ovat yhden sun toisen saavutettavissa. Tämä oli meidän kolmas reissu, kun on pitänyt odottaa, että nuo lapsukaiset kasvavat omatoimisiksi. Vuonna 1988 telttailin Norjassa ja odotin esikoista. Se olikin elämäni ensimmäinen ja viimeinen telttaloma, eksä ei ollut mikään omatoimimatkaaja toisin kuin nyksä on. Omatoimimatkaajana joutuu aina välillä tyytymään vähän vaatimattomampaan tasoon. Maassa maan tavalla.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!