maanantai 25. heinäkuuta 2011

Myrsky nousee
4 kommenttia:

 1. Hui, aikamoinen rintama! Pelottavan matalallakin, puistattaa ihan ajatella, mitä on tulossa. Komeat kuvat sait otettua:)

  VastaaPoista
 2. Katriina, lähdettiin kalalle ihan hyvän sään aikana - takaisin mökille pitikin sitten ajaa täysin hevosvoimin. Sade alkoi ihan hetkessä ja pisarat olivat euron kolikon kokoisia.

  VastaaPoista
 3. Hienot kuvat.Näin kerran ohjelman sellaisesta miehestä (jenkeissä) joka bongaili näitä pyörre-ja ukkosmyrskyjä ja hullun lailla ajoi niiden perässä autolla jotta sai mahdollisimman läheltä kuvaa. Ei tuntunut ihan terveeltä hommalta vaan näytti jo tosi vaaralliselta kun piti päästä mahdollisimman lähelle myrskyn keskusta.

  Muuten vielä tuosta prätkäilystä. Kun me ajelimme niin yövyimme aina sellaisissa halvoissa "zimmer freissa". Vieläköhän sellaista yöpymismuotoa löytyy? Autolla reissatessamme meillä oli iso hyvilateltta joka iskettiin viikoksi paikoilleen tai ainakin useammaksi päiväksi. Tytär onkin sitten jo tottunut pelkkään hotelliasumiseen. Voi tyttöparkaa kun joutuu omilla rahoillaan alkaa reissata. Hänelle kun ei kelpaa neljää tähteä huonommat hotellit... Tosin vanhemmathan ne hotellit aluksi varasivat. Jotenkin vanhempana sitä on alkanut arvostaa hyvää hotellia. Nuorempana sitä nukkui mieluusti teltassa...

  VastaaPoista
 4. M-L, vieläkin zimmer frei on ihan pätevä yöpymisvaihtoehto. Saksassa ja Itävallassa on myös gasthauseja joka kylässä ja yleensä tilaa löytyy. Reissussa pyritään yöpymään kohtuullisen hintaisissa paikoissa, ei tarvitse olla neljää tähteä.
  Tyttärille on alkanut kelvata hostelit sen jälkeen kun ovat alkaneet reissata omalla rahalla. Ollin emäntähän reissasi vuoden Australiassa ja asui miltei kokonaan hostellissa. Kuopus on lähdössä syksyllä Barcelonaan ja on jo varannut sieltä hostellin. Ovat nykyään hotellitasoa, melkein.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!