tiistai 15. tammikuuta 2013

Tammikuun puoliväli

Niin se vaan tämäkin vuosi on alkanut vauhdikkaasti, vaikkei mitään ihmeellistä elämässä olekaan tapahtunut. Arkipäivät kuluvat töissä nopeasti ja pari vapaapäivää ne vasta nopeasti menevätkin.

Paukkupakkasia ei ole tammikuiseen tapaan ole ollut ja niinpä viikonlopun ohjelmaksi onkin muotoutunut hiihtolenkki koiralenkkien lisäksi. Myös uimahallissa ollaan käyty jo parin kolmen kuukauden ajan vähintään kerran viikossa.


IMG_0234  Hiihtoladut ovat hyvässä kunnossa ja toisin kuin kuvasta voi päätellä, hiihtäjiäkin on ollut liikkeellä runsaasti. Perinteisellä hiihtotyylillä mennään...
 IMG_0237
 Kuntoladun alkupäässä muistutetaan, että ladulla ei saa ulkoiluttaa koiria. On myös hyvä muistuttaa välillä hevosia, että muistavat pysyä pois ladulta:
IMG_0235

Tämän vuoden ensimmäiset joulutortutkin on sitten paistettu. Muutama levy oli jäänyt pakkaseen ja pakkohan ne oli leipoa pois. Seuraavat syödään siten vasta 10 kuukauden kuluttua.

IMG_0233

Huomenna onkin jo keskiviikko. Onneksi. Maanantaiaamuna herääminen on vaikeaa, mutta kyllä tiistaina sitä alkaa jo päästä vauhtiin. Perjantaijooga alkoi talvitauon jälkeen ja sen myötä viikonloppu alkaa kivasti.

10 kommenttia:

 1. Onpa kauniita metsäkuvia, aurinko tekee taikojaan sielläkin. Olette näköjään aloittaneet vuoden tosi reippasti, varsinkin kun hiihtolenkin jälkeen pitää vielä muistaa tarjota sama ilo koirallekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapaapäivän aikana ehtii lenkittää sekä itsensä että koiran, mutta arkena yleensä ei enää hiihtoladulle ehditä (=viitsitä).

   Poista
 2. Juu, on kyllä kauniita talvisia metsäkuvia. Onneks ei noita paukkupakkasia oo ollut, mutta kyllä niitä vielä taitaa tulla. En usko, että näin helpolla talvesta päästiin.
  Hih, joulu on hyvä aloittaa ajoissa ;) Vielä ehtii monet kerrat paistella joulutorttuja ennen H-hetkeä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ne paukkupakkaset tulivat ainakin täksi päiväksi. Yli -20 asteessa paukkuu ja iltalenkki jää siis väliin. Koiralle riittää varmaan 10 minuutin lenkki.

   Joulutortut on vaan niin hyviä :)

   Poista
 3. ..ja sitten jysähti -20 :/ No niin, eiköhän tämä ollut vain tälläinen pyrähdys pakkasissa ja sitten voitaisiin taas palata näihin normaalikeleihin - jotta hiihtämistä tai muita aktiviteetteja voisi jatkaa. Tammi-, helmikuu. Ne ovat ne pahimmat minulle kuukausista. Onneksi tammikuun puoliväli on nyt sentään ohitettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, mistäs se tämmöisen pakkasen lykkäs? Huomenna voisi todellakin olla jo taas ihan normilukemat. Minusta loka-marraskuu on ankeaa aikaa, mutta joulukuu on kivaa aikaa. Tammi-helmikuussa valoisan ajan lisääntyminen korvaa pakkaset, joista en piittaa niinkään.

   Onneksi on tikuttaminen! Eilen tein muutaman rivin villatakkia (resoria vasta) ja sitten vaihdoin kaulahuiviin.

   Poista
 4. Kivat metsäkuvat. Meillä on noin -6 pakkasta. Luvattu kireämpää. Käyn lukaisemassa teidän kaikkien kuulumiset ja sitten kerron, mitä me tehtiin kymmenisen päivää. Terveisii M-L

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat!

  Noissa maisemissa on hyvä hiihtäjän hiihdellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa. Nyt on tullut yön ja aamun aikana valtavasti lisää lunta ja latupohjat senkun paranevat. Nyt taitaa olla muuten sellainen päivä, että täällä pohjoisessa on nollakeli ja etelässä kärvistellään parinkymmenen asteen pakkasissa. Koira ainakin kiittää lempeistä lenkkikeleistä!

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!