lauantai 6. huhtikuuta 2013

Australia, osa 1

Nähtiin...

IMG_0504 Sunshine coast
 IMG_0767 Gold coast
 IMG_0612  
ja tietysti Brisbane.
 IMG_0806 IMG_3578

8 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! On ollut varmaan mieliinpainuvaa päästä haistelemaan tuulia toiselle puolelle maailmaa. Hienoja kuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Australiaan on ehdottomasti päästävä uudelleen.

   Poista
 2. Että Australiassako talvi tekee tuloaan..., huoh. Jännä, että Sunshine coastilla ei ole porukkaa, mutta Cold coastilla on. Miten noita lippuja pitää tulkita?

  Kyllä tuonne vielä pitää päästä. Matka on vaan niiiiiiin pitkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brisbanen kaupoissa oli syysvaatteet esillä ja talvivaatteitakin löytyi toppatakeista ja karvalakeista alkaen. Tosin tytärkin laittoi pitkähihaista päälle, kun iltaisin oli vain +25 astetta. Eihän meillä ole monesti niin lämmintä edes kesäpäivisin.

   Vain puna-keltaisten lippujen välissä uiminen oli "turvallista" tai ei aina ihan turvallistakaan, mutta hengenpelastajat valvoivat lippujen väliä. Näimme pari hengenpelastustilannetta, koska virtaukset ovat todella vaarallisia. Musta-valkoiset liput ovat surffareille eli heidän alueensa alkaa noista lipuista.

   Poista
 3. Tervetuloa takaisin Suomen kamaralle. Laita vaan monta osaa Australiasta. Kuvia tuskin kyllästyy kukaan katselemaan. Terveisiä M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva olisi ollut matkustella vielä toisetkin pari viikkoa, mutta pakko palata välillä töihin tienaamaan.

   Poista
 4. Juu lisää kuvia saa laittaa :)

  Seuraan yhtä australialaista käsityöblogia, sen kirjoittaja harrastaa valokuvausta. Siellä on välillä aivan ihania kuvia eläimistä ja kasveista.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!