sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Australia, osa 2: Noosa National Park

Noosa National Parkissa on useita eri pituisia kävelyreittejä. Hyvin kenkien lisäksi tarvitaan aurinkorasvaa, hattu ja juomista. Koaloita emme nähneet, koska pysyttelimme rannan tuntumassa. Lintuja taas on paljon ja patikointi sujuu lähes jatkuvan laulun säestämänä.

IMG_0519 IMG_0521 IMG_0522 IMG_0526 IMG_0527 IMG_0528

10 kommenttia:

 1. Vau, millaisia maisemia. Onko tuo kasvi villi joulutähti? Värit ovat samanlaisia. Tuo viimeinen kuva olisi jäänyt minulta ottamatta. Huimaa pelkkä valokuva. Terveisiä M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helvetin portilla oli niin jyrkät rinteet, että valokuvien ottaminen ei oikein onnistunut. En ollut lähelläkään reunaa ja silti näyttää siltä.

   Kasveja oli kaikenlaisia - nimistä ei tietoakaan. Brisbanen puistoissa näytti kasvavat meidän huonekasveja. Koska oli syksy, kukkivia kasveja ja pensaita oli tosi vähän.

   Poista
 2. Minä kiinnitin huomioni myös tuohon kukkaan ja mielessäni sijoitin sen joulutähden sukulaiseksi. Kyllä on upeita maisemia. Mutta näin tasamaan kasvatille jo pelkkä kuvien katselu huimaa. Komppaan siis Marja-Leenaa.

  Pilvistä näkyy silti olevan, varmaan hyvä. Eikös se ole niin, että aurinkoiseen aikaan ei ilman suojia saa olla auringon valossa kuin jotain 15 min...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonpuistokävelyn ajankohdaksi valittiin vähän pilvisempi päivä, kuuma oli muutenkin. Lämmintä noin +30 astetta ja hiki valui solkenaan. Aurinkorasvaa piti laittaa heti herättyä, vaaleahipiäisenä en kestänyt edes viittä minuuttia auringossa, kun iho alkoi jo punoittaa. Mies, joka ei Suomessa pala koskaan, poltti selkänsä tunnissa, kun ei hoksannut laittaa meressä polskimisen ajaksi rasvaa selkään.

   Poista
 3. Harmaa taivas kiinnitti huomion, en tullut ajatelleeksi että kuuma oli kuitenkin :) Aivan mahtavia maisemia, ihan nimensä mukainen paikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan ei ollut vain kuuma, vaan hiostavan kuuma. Pusero liimautui ihoon ja hiki valui silmiin. Ihanan lämmintä, sanoisin.

   Poista
 4. Heips Aikku. Käy poimimassa sydäntunnustus meitin blogista ja laita lisää Australian kuvia, kunhan kerkiät ja jos vain jaksat. niitä on siis niin ihana katsella. Terveisiä Kirkkonummelta M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta ja laitan kuvia, kun jaksan/ehdin. ¨laitan sulle pikasähköpostin. Terkkuja!

   Poista
 5. Kaunista, rakastan merta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meri on kiehtova ja vaarallinen - tämä yhdistelmä toimii aina :)

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!