sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Dream Stripes

Tää ei ollut yhtään mun juttu, mutta sain huivin väkisin tekemällä valmiiksi eilen illalla. Pingotin sen yöksi muotoutumaan ja otin muutaman kuvankin. Aion antaa huivin äidilleni joululahjaksi.

IMG_8306
IMG_8305
Lanka on Dropsin Alpacaa, joka sinänsä on aivan ihana lanka neuloa ja ihoa vasten vielä ihanampi. En vain ole pitsi-ihminen. En käytä pitsiä, enkä näköjään pidä edes sen neulomisesta. Kaikkea pitää kuitenkin aina välillä kokeilla ja mennä joskus sen niin paljon puhutun mukavuusalueen ulkopuolelle. IMG_8304 IMG_8303 Meillä on ensimmäinen kinkku paistumassa leivinuunissa ja mies lähti viemään merelle verkkoja. Eilen syötiin meritaimenta lounaaksi. Itse jatkan perusvillasukan neulomista seuraavaksi. Ei kuvioita, ei pitsiä. Ihan vaan saapassukkaa pukkaa tulemaan.

10 kommenttia:

 1. No, tuli siitä hieno sentään! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En oikein osaa itse suhtautua tähän, että onko hyvä vai ei.

   Poista
 2. Kelpaisi ainakin minulle. Väkisin väkertäminen ei ole hauskaa, mutta lopputulos palkitsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kelpaa myös äidilleni. Tänä vuonna annan aika paljon itse tehtyjä lahjoja, joten toivon lahjojen saajien arvostavan panostani.

   Pitäisi alkaa tehdä vaan sellaisia töitä, joita tykkää tehdä alusta asti. Sain tämän kuitenkin valmiiksi syksyn aikana, joskus nimittäin joku työ voi jäädä roikkumaan pariksi vuodeksikin.

   Poista
 3. Kaunis huivi. Minä kyllä pidän pitsistä joissain asioissa, mutta en kylläkään käytä juuri mitään pitsijuttuja:) No kohtahan kinkkun on sitten varmaan jo syöty ja Ollille oma kahden kilon biitti:) Terveisii M-L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kinkku onnistui hyvin, mutta nestettä tuli luvattoman paljon. Laitoin jo Atrialle reklamaatiota. Saapa nähdä, mitä vastaavat. Paistoin kinkun miedossa lämmössä leivinuunissa kuten ennenkin, joten kyllä olosuhteet olivat kunnossa.

   Poista
 4. Äitis on varmasti aivan onskuna huivista: kaunis ja vielä oman tyttären kutoma. Parhautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti näin.
   Itse en odota mitään, mutta toivon huivin kelpaavan. Kun valmistuin maisteriksi ja kerroin siitä äidilleni, hänen vastauksensa oli "jaa". Että meillä näin.

   Poista
 5. Hienoltahan tuo näyttää, tykkään kovasti väriyhdistelmästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Alpaca-langassa on sellaiset harmoniset värit, joista löytyy helposti kiva yhdistelmä.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!