torstai 7. marraskuuta 2013

Parit sukat ja hylly

Pimeinä ja sateisina iltoina on kiva istua takkahuoneessa katsomassa telkkaria ja siinä samalla kutoa jotain helppoa ilman turhia ohjeita. Sukkia siis!

IMG_3980 Pinkit ovat Nalle-langasta (kesällä ostin mökkipaikkakunnalta, kun halvalla sain). Itse kehitelty palmikko varressa. Eiköhän joku näitäkin pidä? 

IMG_3981 IMG_3979 Ja nämä sukat tein 7-veljestä -langasta tilaustyönä miehelle työsukiksi. Kyllä ne tämän talven kestävät, sen verran pätevä sukkalanka perusveikka on.

Vierashuoneena toimiva entinen makuuhuoneemme kaikuu tyhjyyttään, enkä ole kovin sitä sisustanut. Sängyn yläpuolelle tilasin mieheltä kuitenkin hyllyn ja yölampun ostin Ikeasta. Tästä on hyvä aloittaa. Mieluummin pidän huoneen askeettisena kuin täytän turhuudella. Huoneeseen on hakusessa myös jonkinlainen vaaterekki, naulakko tms. mutta en vielä tiedä minkälainen. Sen kyllä sitten tietää, kun oikea tulee vastaan.

IMG_3978

Mies kyllä sanoi, ettei hyllyn paikalla niin väliä ole, kun se ei paria kuukautta enempää kuitenkaan seinällä ole, kun keksin taas jotain muuta. Toisaalta mies uhkasi ensi kesänä purkaa koko huoneen ja tehdä perusteellisen remontin. Ainahan sitä pitää suunnitelmia olla, vaikkei mitään tapahtuisikaan. 

IMG_8287

Viime viikon flunssan jälkitaudiksi kehittyi korvatulehdus (akuutti märkäinen välikorvan tulehdus), siis se lastentauti. Pari päivää makoilen lääkärin määräyksestä kotona ja onneksi ehdin maanantaina hakea kirjastosta ison pinon dekkareita ja joulukirjoja. Eiköhän se aika kulu lukien ja makoilen ja sukkia kutoen? Pääasia, että saisin nyt itseni terveeksi.

Hyvää loppuviikkoa!

2 kommenttia:

 1. "Sen kyllä sitten tietää, kun oikea tulee vastaan." Tämä on niin totta. Niin huonekaluissa kuin vaatteissakin. Oikeastaan missä vaan.

  Minä olen onneksi välttynyt flunssalta. Viimesin oli kesällä, juuri silloin kun olimme reissussa. Kaikkineen tauti kesti yli kuukauden. Joten nyt aion olla taas pari-kolme vuotta terveenä. Toivottavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa tämä ei kuukautta kestäisi...joulukuun alussa pitäisi lähteä kuopuksen luo Englantiin ja korvatulehduksen kanssa matkustaminen ei ole suotavaa. Jospa se tästä. Onneksi sain pari päivää sairauslomaa, että saan lepäämällä parannella itseäni.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!