sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Puutarhaunelmia

Uuden vuoden ensimmäisenä päivänä katson Yle teemalta ohjelmaa italialaisista puutarhoista. Ohjelma herättää kaipuun lähteä matkalle, mutta myös päästä viettämään kesää pihalle. Nyt haluaisin takapihalle vanhoista ikkunoista rakennetun kasvihuoneen ja auringonottopation...Mitähän tämä vuosi tuokaan mukanaan?

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti vuosi tuo matkan johonkin kivaan paikkaan, kuvat sitä ainakin vähän kaipailevat;) Ja kun toiveet on kirjattu ylös, ne myös toteutuvat, joskus ainakin. Olen huomannut.

  VastaaPoista
 2. Katriina, puutarhaohjelma sai kaipaamaan Italiaan... mutta ilman unelmointia ei tässä harmaassa talvipäivässä olisi mitään iloa.

  VastaaPoista
 3. Juu, kaikenlaisia puutarhaunelmia sitä itselläkin on..odotan kevättä jo senkin vuoksi, että syksyllä laitoin reilusti kukkasipuleita mökille kasvamaan ja kiire olisi nähdä, mitä niistä tulee..vai tuleeko mitään :/

  VastaaPoista
 4. Tintsa, olen itse onneton noiden kukkasipulien kanssa. Toivottavasti teille nousee oikein kunnon kukkaloisto. Onko muuten Pudasjärvellä joki jäässä? Merellehän ei ole vielä mitään asiaa. Ei edes rantajäälle.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!