torstai 15. maaliskuuta 2012

Bus stop

Kaatuu - ei kaadu - kaatuu...

Teknologiakaupungin laitamilla. Tässä minä odotan bussia aamuisin. 

Mutta hei, näin valoisaa on puoli seitsemän jälkeen aamulla!

6 kommenttia:

 1. Eikähän ne pojat rysäytä koko homman kasaan viimeistään noita lumikinoksia pois rahdatessa:D

  Ihmeen nopeasti valoisuus taas lisääntyy. Taivaanranta alkaa vaalentua jo viiden aikoihin ja tosiaan seitsemältä on valoisaa. Se on ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Jotenkin niin surullista noiden bussipysäkkien kanssa. Ensin niistä rikotaan lasit, aikataulut revitään pois ja sitten lumitraktori viimeistelee koko hoidon.

  Päivän pituus nyt melko minuutilleen sama koko Suomessa.

  VastaaPoista
 3. Vähän on masentavan näköisesti käynyt bussipysäkille. Kait siihen joudutaan laittamaan kaikki uusiksi. Vähän saisivat olla huolellisempia nuo auraajat. Ei ole ollut ihan halvat tökkäisyt.

  Meillä alkaa valostumaan jo kuuden maissa. Tiedän kun tänäänkin heräsin ja nousin ylös ennen kuutta. Ei tullut uni enää silmään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on alueella tosi huonosti hoidettu kunnossapito. Teitä ei saada auratuksi jne. Sellaista se on tämä tilaaja-tuottajamallin kanssa.

   Olen herännyt aamuisin ilman herätyskelloa. Vanhaksiko tässä tulee?

   Poista
 4. Voe, voe..olen herännyt koko talven apaut viiden aikoihin, ilman kelloa. Monesti jo ennen sitä :/ Nyt valoisuus aamulla ja illalla on sitä luokkaa, että en enää tahtoisi tästä sen muuttuvan. Kesäyöt ovat liian valoisia minulle...pidän siitä, että yöllä on pimeää...erityisesti pidän elokuusta - silloin on yöt jo pimeämpiä, mutta ilma voi olla ihanan lämmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas vaan, kun tänä aamuna oli pilvistä, niin nukuin melkein kuuteen asti. Kesäyön valoisuus ei minua haittaa, mutta eihän elokuun lämpimiä ja pimeitä öitä voita mikään.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!