perjantai 2. maaliskuuta 2012

On siis kevät...

Maaliskuu. 
Aurinko paistaa ja päivä on pidentynyt. 
Ilman lämpötila on plussan puolella. 
Räystäistä tippuu vesi. 
KEVÄT!

Lapsena loruteltiin: Kevät tuli, lumi suli. Puro sanoi puli puli. Onkin välillä hyvä palata mielessään 8-vuotiaan tytön tunnelmiin ja pyrkiä lähtemään huolettoman iloisin mielin viettämään aurinkoista viikonloppua.

Keväistä viikonvaihdetta ihmiset!

10 kommenttia:

 1. Ihmeellistä on sekin, että tämä tuli ihan kertaheitolla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on lupaus tulevasta - lisääntyvä valon määrä helpottaa huomattavasti elämää. Sitä on tavallaan pakahtumaisillaan kevään tulemisesta ja tekisi mieli vaan hypellä iloissaan. Jätän kuitenkin hyppelyt vähemmälle tai ainakin jollekin muulle.

   Poista
 2. Hei ja olipas keväiset kuvat, ihania! Meidät löytää nyt sitten osotteesta villaohdake.blogspot.com, siellä on sitä sun tätä, vähän mäyristäkin kunhan ehdin. Hilpeää kevättä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä lähden heti käymään ja kirjautumaan lukijaksi!

   Poista
 3. Mekin suuntaamme möksälle ja ajateltiin josko sitä huomenna pilikille :) Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on aivan mahtavat pilikki-ilimat.
   Merelläkin alkaa olla parhaimmat kelit, vaikka sinne ei taideta saada latuja tänä keväänä. Jospa edes hankikannon päällä pääsisi hiihtelemään.

   Poista
 4. Ihania, keväisiä tulppaaneja! Lumi sulaa, jee! Autotallin katoltakin tuli alas lunta puolet puolikkaasta:). Ihanaa viikonloppua teille Ouluun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M-L ja toivottavasti teillekin tulee aurinkoinen viikonloppu.
   Meidän huopakatolta lumet eivät tule itsekseen alas, mutta naapureiden peltikatoilta tulevat. Ja lumet tulivat viime yönä useammassa erässä alas, koska Olli heräsi joka kerta haukkumaan. Meidän vahtikoira!

   Poista
 5. Ihanaa! Minäkin olin tänään iloisempi kuin pitkään aikaan, vaikka ulkona oli kova tuuli, se aurinko ja se VALO! Se on kuin virtaa!

  VastaaPoista
 6. Kevään voi tuntea joka solullaan. Energiaa!

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!