sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Uusia mattoja

Koti tuntuu olevan aina jostain paikasta vähän rempallaan. 
Vierashuone on toiminut lähinnä omana pukeutumishuoneena, eikä sitä olen sen kummemmin sisustettu. Nyt kuitenkin otin yhden askeleen eteenpäin ja tilasin CarpetVistasta villamaton lattialle. Matto tuli kahdessa päivässä suoraan kotiovelle.Myös tuulikaapin vanhan ruskean "kurasyöpön" tilalle ostin uuden, tällä kertaa harmaan maton. Tätä perusmattoahan myydään metrihinnalla rautakaupoissa ja värivaihtoehtoja on useampia.

(Tyttären Vansit ostettu vuosi sitten Englannista)

12 kommenttia:

 1. Piti oikein katsoa tätä meidän vierashuoneen mattoa, näytti aika samanlaiselta. Mattosi on kuitenkin tukevampi kuin minunraidat samalla tavalla, minulta puuttuvat hapsut.
  Ei ole sama matto, omani on Minimanin (ruokakauppamme) valikoimista ostettu eikä maksanut paljon mitään , muistaakseni vähän alle 50 euroa.
  Eteisen mattosikin näyttää tukevan ryhdikkäältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olin yllättynyt, kuinka tukeva ja paksu matto on. Ei sellainen lirularu-anttilan-villadurrie, jollaisen olen joskus ostanut. Tilauksen jälkeen tuli kysely tilaamisesta ja siihen vastattuani sain 22 euron alekupongin. Pitäisikö siis eteiseenkin ostaa matto?

   Tänä vuonna olisi juhlia tiedossa, joten kodin kunnostus on saanut uutta puhtia. Juhlia on siis, jos kuopus pääsis ylioppilaaksi ja jos itse saisin gradun valmiiksi ja saisin maisterin paperit. Ainoa ei-jos on omat viisikymppiset, mutta juhlinko vai enkö juhli, siinäpä kysymys.

   Poista
 2. Kivan maton tilasit. Jotain piristystä kaipaisin omankin lattian mattopuoleen. Yksi virkkausjuttu olisi kyllä kesken (ollut jo yli vuoden), joten pitäisiköhän yrittää repäistä ja tehdä se matto valmiiksi... Niin, ja tekemäsi kääretorttu näyttää tosi herkulliselle. Minulla on joku kumma kammo kääretorttujen suhteen. Luulen, etten osaisi tehdä kääretorttua, enkä siksi ole koskaan tehnyt. Ihan pöhköä itse asiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääretorttu onnistuu melko varmasti, kun vaan jaksaa vatkata muna-sokerin kunnolla vaahdoksi. Velvoitan miehen tähän vaiheeseen... vetoan siihen, että sitten palkinnoksi saa kääretorttua.

   Mulla ei juuri ole mattoja eikä verhojakaan. Ilmankos koti näyttää monen mielen mielestä puolitekoiselta.

   Poista
 3. ..ja keväällä tulee joku outo vimma uusia kämppää :I Onko se auringonvalo, vai mikä? Mutta kivat matot olet hankkinut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringonvalo se varmaan on! Ja tänäänhän on kevätpäiväntasaus. Ou jee!

   Poista
 4. Hih ihan miun värisii mattoi :D pitäsköhän hankkii iteki jotai.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ihan vähän jotain pientä... piristykseksi!

   Poista
 5. Kivat matot. Tuovat lisää vaaleutta ja valon tuntua. Kerro sitten joskus onnistuitko pitämään valkoisina. Me olemme sellaisia äidin pikku possuja että meillä ei ainakaan onnistuisi valkoiset matot... Marja-Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto ei ole ihan vitivalkoinen, sellainen luonnonvalkoiseen taittava. Ajattelin, että jos ei ihan heti näyttäisi mustalta. Tosin Olli kävi hieromassa heti mattoon omat tuoksunsa.

   Poista
 6. Tosi raikas matto, noin yksinkertaisen kauniita ei helposti löydäkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus täytyy odottaa melko kauan, että sopiva osuu kohdalle.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!