perjantai 23. maaliskuuta 2012

Taas on viikonloppu

Mukava juttu aloittaa tämäkin viikonloppu menemällä joogaan töiden jälkeen. 

Mies ehti tällä aikaa lenkittää koiran, imuroida kodin ja käydä ostamassa minulle pullollisen australialaista valkoviiniä. Kukkia sentään joudun ostamaan ihan itse.

Hiihtokelit jatkuvat, mutta hoidetulla ladulla. Merellä taitaa olla liian pehmeää plussakelien myötä, vaikka jää kantaakin. Kunnon yöpakkasista ei ole ollut tietoakaan ja hankikanto on mennyt.

Lauantaiaamun varhaisesta lumisateesta huolimatta on luvassa aurinkoinen päivä, eikä mitään suunnitelmia. Saa tehdä aivan mitä huvittaa. Vaikka sitä gradua...


4 kommenttia:

 1. Ihania tulppiksia ja jospa se aurinko vielä sieltä tälle päivälle pilkahtaisi, hyvää lauantaita ja ei muuta kuin gradun kimppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin tärkeimmät eli kotihommat. Pyykinpesua ja koiralenkkiä.
   Aurinkoa odotellessa.

   Poista
 2. Tiedätkös Aikku JOS minun mieheni toisi minulle kukkia, alkaisin heti epäillä jotain outoa tapahtuneen. Mieheni ei ole sellaista tyyppiä, joka tuo kotiin kukkasia ja tämän nyt olen 30 vuoden aikana jo hyväksynyt:) Ihan itse ostan kaikki irtokukat maljakkoon.Kauniita tulppiksia. Pitää taas muistaa ostaa jotain kukkasia. Ei kun gradua puurtamaan. Viikonlopun jatkoja Marja-Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se minäkin joudun kaikki kukkani itse ostamaan. Paljon enemmän arvostan imuroimista kuin kukkien ostelua!

   Enpä ole viitsinyt/jaksanut puurtaa gradua... pihahommia ja koiralenkkiä mieluummin. Ja pyykkäämistä.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!