keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Joulukuu on melkein tässä

Marraskuun toiseksi viimeinen päivä - onneksi, sillä marraskuu lienee vuoden ikävin kuukausi. Pimeää, märkää ja koleaa. Ainakin tällaisena lumettomana vuonna marraskuu ei tuntunut loppuvan milloinkaan.

IMG_5794

Vaikka kaipaan aurinkoa ja lämmintä, lähden katsomaan ensimmäisen adventin viettoa ja englantilaista joulutoria Bournemouthiin. Tosin sinnekin on luvattu aurinkoista ja lämpötila pysynee plussan puolella. Vaikka tytär kulkee vielä trenssi päällä, itse pukeudun villakankaaseen. Ei lämpö luita riko, sanoi paappa. 

Rauhallista adventtia kaikille! 

IMG_7845
 

6 kommenttia:

 1. Mukavaa adventin viettoa Bournemouthissa tyttären kanssa. Terveisiä M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tytär onkin pari päivää tehnyt kouluhommia yötä päivää ja nukkunut kuulemma 3 tuntia yössä, joten katsotaan nyt, kuinka väsynyt lapsi siellä on mua vastassa.

   Poista
 2. Ihanaa viikonloppua! On varmasti kiva päästä viettämään aikaa tyttären kanssa ja katselemaan englantilaista joulutouhua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käynyt Englannissa vain yhden kerran aikaisemmin, joten mukava päästä kokemaan maa uudelleen ja nyt eri kolkasta käsin. Onneksi SAS ei mennyt konkurssiin... Aamulla lähden ja neljän maissa pitäisi olla perillä. Ainakin teorissa julkinen liikenne on joustavaa, sillä pääsen Heathrow'lta bussilla suoraan Bournemouthiin ja meno-paluulipun ostaminenkin onnistui netissä ilman ongelmia.

   Pokkari on pakattu, joten kuvia tulee perästä.

   Poista
 3. Toivottavasti oli oikein rentouttava reissu! <3

  Meidän blogista löytyy Sinulle tunnustus.

  http://kaikkielamanikoirat.blogspot.fi/2012/12/liebster-blog_5.html

  Hyvää itsenäisyyspäivää ja Ollipollille paljon rapsuja! <3

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!