torstai 8. marraskuuta 2012

Lamppu

Baaritiski on ollut kovassa käytössä ja ehdottomasti parhaimpia paikkoja kotona. Palvelukin on pelannut ihan mallikkaasti.

Pimeiden iltojen ja harmaiden päivien vuoksi valaistukseen pitää kiinnittää erityistä huomiota, mutta lampun pitää myös viehättää silmää. Niinpä lampuksi valikoitui...

IMG_7849

...Ikean Hektar. Lampussa on kivasti teollisuushenkeä ja karheutta, mutta toisaalta se on väristään huolimatta aika huomaamaton. Ja pääasiahan on, että lehden näkee oikein hyvin lukea ikänäköisilläkin silmillä.

6 kommenttia:

 1. Hauskannäköinen lamppu! Katselin lokakuussa Ikeassa myös tuota keittiöön, olisi juuri oikea meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun nyt vaan ostat lampun, on tosi hyvä valinta.

   Poista
 2. Sopii oikein hyvin kokonaisuuteen :)

  VastaaPoista
 3. Hihii, se onkin pääasia, että palvelu baaritiskillä pelaa.
  Toi lamppu on kyllä tosi tunnelmallisen näköinen, ei ihme että viihdytte sen äärellä. Ikä- ja likinäkö vaivaa täälläkin. Minä sytyttelen valoja joka paikkaan, kun tuntuu niin pimeältä. Ei auta, mies tulee perässäni ja sammuttelee niitä. Pahus. Mä kuulemma olen sähkötuhlari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä asuu kolme huononäköistä: minä ikänäköinen, mies keinomykiöinen ja koira viherkaihinen. Jokainen tarvitsee valoa ja jokainen haluaa valoa. Ollaan vaihdettu valoja vähitellen ledeiksi, nehän eivät kuluta sähköä juuri lainkaan. Siispä vink vink teidänkin perheeseen ledit peliin!

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!