lauantai 3. marraskuuta 2012

Tuunattu kynttelikkö

Melkein jokaisessa huushollissa on ollut tai on edelleenkin kolmionmallinen ikkunakynttelikkö. Myös kauppojen valikoimista tämä malli ei taida poistua koskaan. Kynttelikön voi myös tuunata helposti uuden näköiseksi, jos se tuntuu vanhalta ja iänikuiselta.

1. Pyyhi kynttelikkö puhtaaksi.
2. Suojaa kynttilät maalarinteipillä (ja sen loppuessa tai puuttuessa foliolla).
3. Suihkuta spraymaalilla ihan minkä väriseksi vaan haluat. Väriä voi vaihtaa vaikka joka vuosi.
4. Valmis ja joulu on taas askeleen lähempänä.

IMG_7851 IMG_7852 IMG_7854 IMG_7856

12 kommenttia:

 1. Halleluja, johan muuttui! Edukseen.

  Mulla ei ole ollut noita, jotenkin en halua kolmiota. Tasaisia on pari. Minulla on pakkomielle välttää symmetriaa, ja meillä on kaksi ikkunaa vierekkäin kolmessa huoneessa. Kummallakin ikkunalla on siis erilainen valo, tai sitten valosysteemi roikkuu vain toisessa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin jo viime syksynä myydä näitä kirpparilla vaan ei mennyt kaupaksi. Roskiinkaan ei viitsi laittaa, joten yritetään nyt lisätä käyttöaikaa tuunaamalla.

   Teillähän on noita kaksoisikkunoita. Meillä on vaan olkkarissa kaksi ikkunaa vierekkäin ja viime vuonna ikkunoissa roikkui joulutähdet. Tämä vuonna taidan jättää ne pois.

   Poista
 2. Mullakaan ei ole ollut tuota kolmimallia, vaikka näyttääkin muuten tosi tutulta. Vähän omanlaisekseen muuttuu näköjään tuunaamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puinen on tyttären vanha ja perin sen hänen muuttaessaan Australiaan. Eihän sitä nyt poiskaan voi heittää, kun sillä on tunnearvoa. Tytär muutti jo 16-vuotiaana pois kotoa ja halusi ensimmäisenä syksynä "jouluvalot" keittiön ikkunalle. Siitä on jo kuusi vuotta - niin aika menee.

   Poista
 3. Hienosti toteutettu tuunaus <3

  Minäkin juuri katselin omia vanhoja kynttelikköjäni... jottain uutta tarttis tuunata niihinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jos olisi liimapistooli, näihin voisi kiinnittää kaikkea mahdollista. Mutta kun ei ole niin ei tuunata enempää. Ja toisaalta yksinkertainen on kaunista.

   Poista
 4. Musta on aina tyylikäs väri, melkein missä vaan. Minulla oli vaatteissakin musta kausi, joskus aika aikaa sitten. Loppujen lopuksi tajusin, että musta värinä on minulle liian kova. Vaikka mustankin sävyjä on ihan käsittämätön määrä. Hieno tuunaus joka tapauksessa. Terkkuja M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän aamun räntäsateessa laitoin makuuhuoneen ikkunalaudalle (ulos siis) rottinkikoriin havuja ja siihen sitten koristevalot. Muuta tunnelmavalaistusta ei ole tulossa pihalle ja miehelle sitten sanoin, että mahtaako tämä riittää. Mies vastasi, että meillähän on uudet pihavalot, jotka valaisevat pihaa. No haloo, enhän minä koristevaloja valaistuksen vuoksi laita :)

   Olen yrittänyt laajentaa väriskaalaa pukeutumisessani, mutta vähän se on niin, että kun haluan pukeutua värikkäästi, pukeudun harmaaseen. Ostin punaisen pitkähihaisen t-paidan vähän aikaa sitten, mutta en ole vielä uskaltautunut sitä käyttämään.

   Poista
 5. Hieno on! Jos joskus haluat lainata liimapyssyä, niin minulta saat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole tullut ikinä puheeksi. Hyvä tietää ja voidaan laittaa kranssityöpaja pystyyn vielä ennen joulua. Jos ei tänä vuonna, sitten ensi vuonna.

   Poista
 6. Minullakin oli tuollainen, tuli taloon lahjan muodossa. Majaili pääasiassa kaapissa, myös jouluna. Onneksi jossain vaiheessa ei enää valot syttyneet ja pystyin hyvillä mielin pistämään sen roskiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sitä on ihmeissään lahjojen takia. Kun ei miellytä niin ei sitten miellytä. Mitä saa tehdä lahjalla, jota ei itse tarvitse tai mistä ei tykkää? Saako vahingon laittaa kiertämään?

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!