maanantai 2. syyskuuta 2013

Neuletakki tyttärelle

Kun tytär näki kuvat omasta neuletakistani, hän tilasi itselleen samanlaisen. Värit vaan vaihtuivat. 

Toista samanlaista kutoessa ei enää tarvitse enää ohjetta lukea niin tarkkaan ja niinpä valmista tuli parissa viikossa. Kesälomatyö siis. Tytär on jo lähtenyt Australiaan ja toivottavasti kesää kohti mennessä siellä on vielä tarvetta lämpimällekin neuleelle. 


IMG_1392[1]

Ohje löytyy Garnstudion sivuilta *klik*
ja puunapit ostin Nappi-Kikasta

IMG_1386[1]

8 kommenttia:

 1. Onpa kaunis neule! Täytyykin käydä klikkaamassa suosikeihin... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaan kiva malli ja väriä vaihtamalla ilme muuttuu erilaiseksi. Ajattelin vielä tehdä ainakin yhden samanlaisen. Lisäksi tykkään kutoa Karismasta.

   Poista
 2. Molemmat villatakit ovat ihan huippukauniita. No minullahan pitäisi tietysti olla vihreää:). Terveisiä Kirkkonummelta. Ei Englantiin ole vielä tarvinnut kutoa villatakkia? Saa sitten nähdä mitä värejä siihen ilmestyy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopus ei ole oikein kirjoneuletakki-ihmisiä, mutta pidän huolen siitä, että huiveja ja sukkia riittää. Englannissa sukkia muuten tarvitaankin!

   Keskimmäiselle suunnittelin yllätystakkia, jonka pohja olisi vaaleanpunainen, sellainen vaalea pinkki. Hänellä ei ollut lapsena vaaleanpunaista kautta, isompana senkin edestä.

   Poista
 3. Kyllä on kaunis *huokaa* Minä en ole kirjoneuletta tehnyt vuosikausiin, pitäisköhän yrittää.... hmmmm....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se vaikeaa ole, mutta työlästä kylläkin. Koko ajan saa olla tarkkana, ettei langat jää liian tiukkaan tai löysälle. Yritä vaan!

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!