sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Maki-sushi

Jouluna Suomessa kesälomailemassa ollut tytär opetti meille sushin alkeet ja kuopuksen kanssa teimme ison maki-satsin hänen 18-vuotissynttäreilleen. 
Eilen kuopus teki makit aivan itse, ainoastaan riisin keittäminen jäi äidin tehtäväksi.

Riisi levitetään merileväarkille.
Täytteksi tuli kurkkua, avokadoa, keitettyä porkkanaa ja kylmäsavustettua lohta.

Rullaati-rullaa...

6 kommenttia:

  1. Jos en olisi kerran tehnyt makia itse, en uskoisi, kuinka maukasta riisistäkin voi tulla. Ja yhdistelmä näytää herkulliselta, tekisipä joku minullekin tuollaisia!

    VastaaPoista
  2. Maistuvan näköistä, ja hienolta näytti myös juustokakku! Sitä täytynee itsekin kokeilla. :)

    Nim. entinen pitkäkarvaisen mäyriksen omistaja ;)

    VastaaPoista
  3. Inka-Inari Blog,
    juustokakku on kerännyt kiitoksia kaikilta syöjiltä, sitä kyllä kannattaa kokeilla.

    Kuopuksen kanssa meillä on sellainen yhteinen ajatus, että ihminen, jolla on tai on ollut mäyräkoira, on yleensä aina samalla aaltopituudella keskenään.

    VastaaPoista
  4. Katriina,
    jos asuisit lähempänä niin kyllä tarjoaisin näitä heti sinulle!

    VastaaPoista
  5. Ai jai, herkkua, herkkua :)

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!