torstai 23. helmikuuta 2012

Kaksi näkökulmaa asioihin

Lauantai. 
Pölyt pyyhitty ja kukkia ostettu. 

Torstai. 
Kaunistelematon totuus. 
Pöly laskeutunut. 
Kukat kuihtuneet. 
Olohuoneeseen on kulkeutunut pyykkiteline, reppu ja pahvilaatikko.

Olisiko taas aika laittaa paikat kuntoon?

8 kommenttia:

 1. Hihhihhih!!! Tässä kiteytyy nyt täydellisesti se, miksi minä olen niin huono siivoamaan. Vaikka kuinka puunaisit tänään, niin muutaman päivän päästä saat taas aloittaa alusta. Kuka semmoista jaksaa! Eikö se ole vähän Hölmöläisten valon kantoa vastaavaa hommaa?? ;D No, pientä liioittelua ehkä, mutta silti siivoaminen on kyllä hiRRRveen rasittavaa - ja, ja, ja - hiRRRveen turhauttavaa puuhaa! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on yhtä oravanpyörää. Töiden jälkeen ruoka-tiskit-koiralenkki-pyykit jajajajaja... eikä minun tarvitse edes tehdä kotihommia yksin vaan mies puuhastelee yhtä lailla. Missään ei näy jatkuva puuhastelu.

   Olen huomannut, että minulle taitaa syntyä jonkinlainen torstai-syndrooma. Olen torstaina väsynyt, tympääntynyt, umpimielinen... neljän työpäivän jälkeen olen aivan kypsä kaikkeen. Huomenna onkin vapaapäivä, kun pidän kertyneitä plussatunteja pois. Nii on hirrrrrveen mukavaa!

   Poista
 2. Näyttää niin tutulta meinigiltä omassa kodissakin.

  VastaaPoista
 3. Ihan sama meininki, loppuviikosta voi vain ihmetellä, miksei kukaan (kahdesta) viitsi siivota ja miten kaikenlaista tavaraa vain kertyy jonnekin. VArsinkin puhdasta vaatetta odottamaan jälkikäsittelyä -sitten joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus jopa kuihtuneiden kukkien vieminen roskikseen tuntuu ylivoimaiselta tehtävältä. Meitäkin on enää kolme kotona ja siitä huolimatta huusholli ehtii muutamassa päivässä kaaostilaan. Minkälaistahan se olikaan silloin, kun lapset olivat pieniä?

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!