sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Sijaistekemistä


Tänä viikonloppuna olisi pitänyt työstää gradua ensi viikon seminaaria varten, mutta tiedättehän tunteen, kun pitäisi tehdä jotain ei-niin-mukavaa, tavalliset kotihommatkin alkavat tuntua mielenkiintoisilta. Olen siis ainakin ollut pihalla lumitöissä, pessyt vessan lattiaa ja mattoa myöten, pessyt torkkupeittoja, siivonnut takakuistia ja astiakaappia, pakannut tyttärille kuuluvia astioita laatikoihin varastoon - ja tietenkin leiponut. Tarjolla on siis ollut puolukkapiirakkaa ja korvapuusteja. 


6 kommenttia:

 1. Tiedän tuon tunteen, asiat ajallaan... Kyllä noita leivonnaisia voisi ihan mielellään haukkasta!

  VastaaPoista
 2. Todellakin tiedän tuon tunteen! Sijaistoimintoja löytyy vaikka kuinka, jos pitäisi jotain kouluhommia tms. tehdä. ;DD

  Herkulliselta näyttää pullat ja piirakka - NAM!

  PS. Edellisen postauksen oksat on upean näköiset tuota tapettia vasten! Miehen kommentti kuuluu sarjaan "tyypillistä". :D

  VastaaPoista
 3. Teillä asuu siis tyytyväistä sakkia ainakin siihen asti, kun gradu lopullisesti valmistuu;) Onnea ja puhtia toivotan silti senkin tekemiseen.

  VastaaPoista
 4. Päivi,
  olen syönyt puolukkapiirakkaa niin että maha on ihan turvonnut (kun siinä on tuota puolukkaa niin sehän on vaan terveellistä syödä paljon).

  Annamari,
  piti soittaa tänään kaveri syömään pullaa, ettei syödä kaikkea itse. Meissä se näkyy.

  Katriina,
  olen hitaasti valmistuvaa tyyppiä, joten gradu valmistuu vasta ensi syksynä. Ehdin varmaan tehdä joululeivonnaisetkin tällä samalla tyylillä. Ja onhan sitä ennen kuopuksen lakkiaiset ja omata viiskymppiset. Pelkkää leivontaa koko vuosi!

  VastaaPoista
 5. Ai että, kuulostaapa tutulta tuollainen touhuilu - varsinkin opiskeluaikana itselläkin oli taipumus siivota vessaa, kun piti tenttiin lukea tms. Puuha-Pete varmasti kuitenkin pitää siitä, että innostut silloin oikein urakalla leipomaan(kin) :)

  VastaaPoista
 6. Tintsa,
  eihän sillä miehellä mitään leipomista vastaan ole... jotenkin lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa sijaistouhuaja.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!