perjantai 3. helmikuuta 2012

Talvinen viikonloppu kesäisin ajatuksin

Pakkasta oli tänä aamuna -28 C, mutta aurinko paistaa todella kirkkaasti siniseltä, pilvettömältä taivaalta. Ajatukset karkaavat väistämättä kohti kevättä ja kesää. 

Pitkästä aikaa lähdemme viikonloppureissuun, Helsinkiin moottoripyörämessuille. Jospa sieltä löytyisi jotain kivaa ideaa ensi kesän reissuun!

Italiassa heinäkuussa 2011

5 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat! Toivottavasti matkanne onnistuu, Helsingin päässä on nimittäin hurja meno maanteillä, lukee netistä juuri poika, joka ehti lumikaaoksen alta pois.

  VastaaPoista
 2. Meiänkin isäntä on menossa messuille. Se on naamioitunut harrikkamiehen partaan, mutta löytyy varmaan vespaosastolta :) On sillä kyllä isompikin pyörä. Te ootte käynyt ihan Italiassa asti pyörällä, aika hurjaa, löytyykös reissusta kertomusta? Mukavaa messuilua!

  VastaaPoista
 3. Katriina,
  just näin uutisista, että pääkaupunkiseudulla on sattunut kolari jos toinenkin. Olisiko talvi yllättänyt jälleen kerran autoilijat? Suurin osa kolareista olisi vältettävissä, jos vauhti sovitettaisiin keliolosuhteisiin. No, eipä tästä enempää. Toivottavasti huomenna on jo parempi keli ja aamukone pääsee laskeutumaan.

  Sohvi,
  katson tarkkaan, näkyykö siellä yhtään partaista miestä :)

  Viime kesänä käytiin Kroatiassa, Sloveniassa ja Italiassa. Aikaisemmin ollaan pyöritty Saksa-Itävalta-Ranska -maisemissa. Kuvia löytyy tästä blogista maiden nimillä. Kertomuksia ei sen kummemmin. Joskus pitäisi ehkä kirjoitella matkavihkosta muistiinpanot ylös.

  VastaaPoista
 4. Heh heh, montakos bongasit? :D

  Aivan ihania kuvia teidän reissuilta, se linna siellä saaressa tai siellä kalliolla olisi kyllä metka kesämökki. Joskus ollaan vitsinä heitetty vespailua euroopassa, mutta ei ehkä persaus kestäisi ja ollaan saatu kuulla kertomuksia ajeluista jossain Brysselin ruuhkassa ja muita "rättärillä puolalaisella moottoritiellä"-kokemuksia. Rättäri on yhtä turvaton kuin Vespakin. Mutta hienoja kuvia ja kiva blogi. Pitäs ehkä itekkin tehä toinen blogi kun noita valokuvia on kertynyt muustakin kuin koirasta!

  VastaaPoista
 5. Sohvi,
  ei muuta kuin toisen blogin tekoon ja linkki jakoon!

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!