keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Eräänlaista kirppistelyä

Työpaikka muutti viime kesänä uuteen paikkaan ja viime viikolla oli sekalaisten tavaroiden huutokauppa. Myytävänä oli kaikkea mahdollista kalusteista kattiloihin.

Itse kiinnostuin tästä Marimekon liinasta, vaikka punainen ei olekaan lempivärini. Marimekko on kuitenkin aina Marimekko ja kangas hyvälaatuista satiinia.

Ja arvatkaapa vaan, paljonko maksoin tästä kahdeksan metrin liinasta? Seitsemän euroa.  Sehän oli siis melkein ilmainen!

Ostin myös Riihimäen lasin pienen maljakon. Yhdessä kohdassa on ihan pieni halkeama, mutta omassa käytössä ei se haittaa. Hintaa maljakolla oli yksi euro. 

Ostin lisäksi eurolla Arabian ison Kaira-tarjoilulautasen, paistinlastoja, teesiivilän, kynttelikön ja vanhan, tosi ison (ainakin viiden litran)kahvipannun. Isosta muovisaavista kansineen jouduin maksamaan peräti kaksi euroa, koska sain kilpailevan huutajan.

Paljon tavaraa jäi huutamatta, mutta ei kaikkea tarvitse ostaa, vaikka saisi halvallakin.6 kommenttia:

 1. Niin ei kannatakaan kaikkea ostaa, ettei vaan huomaa muuttuneensa hamstraajaksi :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläkin on paljon tavaraa, josta voisi luopua. Jättäisi itselleen vain ne kaikkein tärkeimmät. Teekupin ja viinilasin :D

   Poista
 2. Niin hamsteriksi ei kannata ryhtyä, (sanoo toinen hamsteri) vaikka edullisesti saisikin. Tuo Marimekon liina on hieno (ihan pienen pienellä: ei minunkaan lempiväri ole punainen mutta liina on silti upea). Terveisiä M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän hyvä kangas paikkansa hae, jos ei muuta niin ompelen siitä pussilakanan.

   Poista
 3. Edullisia ja hyviö ostoksia. Kaunista myös.
  Leppoisaa juhannusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin halvalla hyvää. Melkein.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!