maanantai 25. kesäkuuta 2012

Moottoripyöräreissu Pohjois-Pohjanmaalla

 Ensin tankataan moottoripyörä.

Kesäinen maisema. Tämä kuva voisi olla matkailumainoksesta. Tai matkailumainoksessa.

Sitten tankataan kuski, tarjolla kahvia ja pullaa. Paarmoja oli ihan kiitettävä määrä ympärillä pörräämässä.

 Iijoki. 

Vaihteeksi kahvitauko. Kilometrejä tuli mittariin 200 ja aikaa meni neljä tuntia. Ei pidetty kiirettä.

12 kommenttia:

 1. Eihän sitä kannata kiirettä pitää huvireissulla. Kerran pitkän prätkämatkan päätteeksi(Euroopassa) ajettiin miehen kanssa muistaakseni Münchenistä Hampuriin baanoja pitkin ja halu päästä perille oli kova. Sillä matkalla meitä ei ohittanut kukaan, ei edes yksikään urheiluauto, joten voit olla varma, että kovaa tultiin. Onneksi ei mitään sattunut, siis näin jälkikäteen ajateltuna. Motukkaterveisin M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sitä meilläkin joskus autobaanalla ollut kiire, mutta kyllä paljon mukavampaa on ajella pieniä teitä. Niin tehdään kesälomareissullakin. Kirkkonummelle tullaan Kolin ja Imatran kautta.

   Poista
  2. Imatralla olen käynyt vain muistaakseni vuonna 1978, jolloin oli vielä Imatran ajot. Imatralla on kivannäköinen hotelli, olisikohan Valtionhotelli nimeltään. Tosin Imatran ajoissa yövyttiin teltoilla:)

   Poista
  3. Sinne valtionhotelliin mennään yöksi, mutta uudemmalle kylpylähotellin puolelle. Mies ei ole noita kylpyläihmisiä, en paljon minäkään, mutta kaikkea pitää ainakin kerran kokeilla.

   Poista
 2. Reissu se on pienikin reissu. Teiän pitää hommata pieni sivuvaunu Ollia varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudessa mäyräkoiralehdessä olikin juttua raahelaisesta mäyräkoirasta, Nellistä, joka on tottunut ajelemaan isännän kanssa joko tankkilaukussa tai "peräkontissa".

   Poista
 3. Niin mahdottoman kesäisiä kuvia, että tosiaan ovat kuin lapsuusmuistoista. Aika komea on niin isäntä kuin pyöräkin, ne taas suoraan teiniunelmista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpaa kyydissä istua. Ainoa tapa saada mies pois kaiken nikkaroinnin keskeltä on ajoreissu jonnekin päin. Reissun jälkeen sitten alkoikin autotallin levyttäminen ja maalaus.

   Poista
 4. Saanko varastaa omaan käyttöön tuon toisen kuvan, joka on aivan ta-jut-to-man hieno? Laittaisin sen oman tietokoneeni taustanäytöksi.

  VastaaPoista
 5. Kyllä on upeat maisemat, toi "matkailumainos"-kuva on kyllä erinomainen. Pilvet peilaa järveen - siis kertakaikkiaan upea. Mikäs sen mukavampaa kuin eväsretki luonnon helmassa, ah, onnellinen sinä!
  Mä kannatan kans tuota sivuvaunujutskaa, että Ollikin pääsee nauttimaan retkistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivuvaunua ei harkita edes yleisön pyynnöstä :D
   ... mieli voi kyllä muuttua sitten kun kotona ei ole enää yhtään koiranvahtia...

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!