Aina ei tarvitse olla edes mitään syytä herkutteluun. Voi vain tehdä täytekakun, jos siltä tuntuu.
Täytekakun pohja on tehty hyväksi havaitulla ohjeella, joka löytyy täältä *KLIK*.
Täytteen ainekset löytyivät pakastimesta.
Alimmassa välissä mustikkaa, toisessa välissä mansikkaa.
Välissä kermaa, johon on sekoitettu turkkilaista jogurttia, vähän tavallista ja vaniljasokeria. Päällä kirsikoita. Oikea makujen sekamelska, mutta hyvää oli.
Nyt saa kuitenkin täytekakut vähäksi aikaa riittää... tai ehkä sittenkin juhannuskakku... hmm...
Jos annan kirsikoille pikkusormen, ne vie koko käden... eli litra menee hujauksessa on ne vaan niin hyviä.
VastaaPoistaKirsikat, mansikat... kesän marjat menevät sellaisenaan, kakussa, kerman kanssa.
Poista